Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - implantáty do hubených tváří - Obličejové implantáty

implantáty do hubených tváří

Majka zaslal(a) v 26.10.2007 14:19:   

Dobrý den, mám velmi propadlé tváře,s věkem se problém stále zvětšuje,jsem štíhlá-154cm,48kg,42let.Váhu si udržuji asi 12let stále stejnou.Přála bych si plnější obličej,v mládí jsem měla tváře oblé,po porodu se mi postupně od 25let propadají.Lze využít trvalé implantáty?Tuk se musí opakovaně odebírat,je třeba časté zákroky.Děkuji. Majka

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
28.10.2007 23:26:

Tuto zkušenost nemám. Nedovedu si představit, že by implantáty vydržely na tak frekventovaném místě jako jsou tváře. Snad instilace vlastního tuku, by mohla trochu pomoci. Velkým risikem jsou však nerovnosti. Jer třeba si to dobře rozmyslet. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpoved je ano posledni generace trvalych implantatu nabizi i tu moznost, tyto implantaty po letech evtl. odstranit dr. werner 723 850 509

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:lícní kosti..
licne kositi:Další >

Zákrok

Obličejové implantátyObličejové implantáty
Estetická nevyváženost obličejových rysů, nevhodná velikost nebo tvar brady, nosu, lícních kostí nebo vadné postavení čelistí může negativně ovlivnit celkovou vizáž člověka. Profiplastika je cestou k získání esteticky vyvážených rysů obličeje.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obličejové implantáty:
  • Ceny od 331 CZK
  • Ceny do 30.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova