implantáty do hubených tváří
Majka zaslal(a) v 26.10.2007 14:19:
Dobrý den, mám velmi propadlé tváře,s věkem se problém stále zvětšuje,jsem štíhlá-154cm,48kg,42let.Váhu si udržuji asi 12let stále stejnou.Přála bych si plnější obličej,v mládí jsem měla tváře oblé,po porodu se mi postupně od 25let propadají.Lze využít trvalé implantáty?Tuk se musí opakovaně odebírat,je třeba časté zákroky.Děkuji. Majka
Zákrok
Obličejové implantátyEstetická nevyváženost obličejových rysů, nevhodná velikost nebo tvar brady, nosu, lícních kostí nebo vadné postavení čelistí může negativně ovlivnit celkovou vizáž člověka. Profiplastika je cestou k získání esteticky vyvážených rysů obličeje.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 331 CZK
- Ceny do 30.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
28.10.2007 23:26:
Tuto zkušenost nemám. Nedovedu si představit, že by implantáty vydržely na tak frekventovaném místě jako jsou tváře. Snad instilace vlastního tuku, by mohla trochu pomoci. Velkým risikem jsou však nerovnosti. Jer třeba si to dobře rozmyslet. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
27.10.2007 9:22:
odpoved je ano posledni generace trvalych implantatu nabizi i tu moznost, tyto implantaty po letech evtl. odstranit dr. werner 723 850 509
Nahlásit nevhodný příspěvek