"naducané tváře"
Adéla zaslal(a) v 23.11.2008 21:03:
Dobrý den, dost mě trápí jedna věc. Mám takové celkem "nadělané" tváře, či jak to říct (nemyslím ale oplácané) a pod očima mám takové mírnější prohlubně, ale zase ne nějak velké, takovéhle má každý 2., 3.člověk. Když se zasměju, ty moje tváře mi jakoby vystoupí a jakoby se zdůrazní ty malé prohlubně pod očima, nevypadá to hezky. Dalo by se s tím něco dělat? Můj problém je ten, že mám prostě na tvářích hodně tuku a pod očima málo.
Zákrok
Obličejové implantátyEstetická nevyváženost obličejových rysů, nevhodná velikost nebo tvar brady, nosu, lícních kostí nebo vadné postavení čelistí může negativně ovlivnit celkovou vizáž člověka. Profiplastika je cestou k získání esteticky vyvážených rysů obličeje.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 331 CZK
- Ceny do 30.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
25.11.2008 8:54:
Vážená slečno,
musíte si uvědomit, že tvar obličeje, tedy i tváří, je dán kožním krytem, podkožní tukovou tkání, svalovinou a tvarem čelisti. Pokud skutečně máte extrémní tukový polštář v oblasti tváří, je možno provést velmi jemnou, šetrnou liposukci těmi nejtenčími kanylami. Zákrok trvá asi 30 minut, v krátké narkoze s následnou 24 hodinovou hospitalizací. Dovolím si Vás upozornit, že jisté otoky tváří někdy přetrvávavají 2-3 měsíce, teprve pak je výsledek definitivní. Rozhodně je nutné se poradit s kvalifikovaným plastickým chirurgem.
Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
24.11.2008 9:29:
Tuk z tváří efektně a bez rizika odstraňovat nelze.Přidat tuk efektně s minimálním rizikem lze.Jedná-li se u vás o malé prohlubně pod očima jen když se smějete pak je otázka jestli tento zcela přirozený projev má cenu řešit.Jestli ano tak jen po konzultaci u plastického chirurga.
s pozdravem Dr. Vrbický
odpověd
24.11.2008 2:08:
mozna ze se s tim da neco udelat zaslete nam prosim foto na office@aspenaestheticclinics.com neb prijdte na rozhovor 222 222 335, 723 850 509
odpověd
23.11.2008 22:01:
Rád bych se nějak vyjádřil, ale Váš popis je tak specifický, že na něj lze odpovědět jen po vyšetření. Vyberte si nějakého zkušeného erudovaného plastického chirurga. Zdraví Dr. Tomášek 607990077