Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - obličejové implantáty - Obličejové implantáty

obličejové implantáty

Jana zaslal(a) v 29.7.2007 18:20:   

Dobrý den,dočetla jsem se,že kruhy pod očima se dají odstranit obličejovými imlantáty. Již 2 x jsem prodělala klasickou operaci dolních víček a stále se mi kruhy pod očima vrací,věk 29 let.Máme to dědičné v rodině. Ráda bych tento problém vyřešila jinak, trvale.Trápí mne to už od malička. Prosím o vhodné trvalé řešení. Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Michael Entner
30.7.2007 11:18:

Klasicka operace problem nemuze vyresit. Vyplneni kruhu pod ocima je mozno vlastnim tukem. Tuto metodu pouzivam dele nez 10 let s velmi dobrym vysledkem. Srdecne zdravim M.entner, klinika Esthe

Nahlásit nevhodný příspěvek

jediným způsobem je rozprostření vašeho vlastního tuku, klasická operace víček nikdy nemůže tento problém vyřešit a ve vašem věku je kontraproduktivní, hezký den doc Dušková

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:lícní kosti..
Obličejové imlantáty:Další >

Zákrok

Obličejové implantátyObličejové implantáty
Estetická nevyváženost obličejových rysů, nevhodná velikost nebo tvar brady, nosu, lícních kostí nebo vadné postavení čelistí může negativně ovlivnit celkovou vizáž člověka. Profiplastika je cestou k získání esteticky vyvážených rysů obličeje.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obličejové implantáty:
  • Ceny od 331 CZK
  • Ceny do 30.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova