Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - oční protéza - Obličejové implantáty

oční protéza

Vera zaslal(a) v 13.4.2007 19:37:   

Mám asi 25 let po úraze při kterém jsem přišel o oko výbuchem do obličeje. Absolvoval jsem nekolik plastických operací. V posledních letech mi pouze několikrát stahovali víčko, ale v současné době už špatně drží protéza v oční jamce. Potřebuji další operaci, ale byl jsem u dvou plastických chirurgů ,ale žádný se do této operace nechce pouštět. můžete mi poradit na koho se obrátit? Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Andrea Křižáková
26.11.2007 12:42:

Dobrý den sice nejsem lékařka ale mám podobný problém co vy a mohu vám doporučit pana primáře pastora je to fakt super primář znám ho už od malička tak uvidíte.Jinak má ordinaci ve vítkovické nemocnici oční oddělení.držím vám palce.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Mlynár Ondrej
15.8.2007 10:20:

Pro oční protézy se můžete obrátit na: Oční protézy Ronald Szarvas Vinohradská 65 120 00 Praha 2 E-mail:infor@ocni-protezy www.ocni-protezy.cz Konzultace po zavolání. Odvolejte se na jméno Mlynár. Děkuji.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Sjogrenuv syndrom
deformacia:Další >

Zákrok

Obličejové implantátyObličejové implantáty
Estetická nevyváženost obličejových rysů, nevhodná velikost nebo tvar brady, nosu, lícních kostí nebo vadné postavení čelistí může negativně ovlivnit celkovou vizáž člověka. Profiplastika je cestou k získání esteticky vyvážených rysů obličeje.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obličejové implantáty:
  • Ceny od 331 CZK
  • Ceny do 30.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova