Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Propadlé tváře - Obličejové implantáty

Propadlé tváře

magdalenaw zaslal(a) v 2.11.2008 22:05:   

Dobrý den,

mám 35 let a domnívám se,že s pletí problém nemám,absolutně u mně nedochází zatím k tvorbě vrásek,snažím se používat nejkvalitnější kosmetiku. Co mě trápí, je vzhled obličeje. Jakmile zhubnu byť jen kilo či dvě, kůže jakoby zcela ztratila objem, je strašně povislá, mám propadlé tváře, působím hubeně, unaveně a starší, než doopravdy jsem. Může být řešením mého problému nějaký implantát? Podle mne potřebuju doplnit objem, aby se kůže zase vypnula...Děkuji.

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
5.11.2008 14:05:

Vážená paní,
Váš problém nelze vyřešit několika řádky. Je potřeba, abyste se dostavila k nezávaznému konzultačnímu vyšetření, při kterém vše do detailu prodiskutujeme a případně rozhodneme o optimálním operačním řešení. Z obecného pohledu se do mimicky velmi aktivních oblastí obličeje implantáty nedávají, spíše se problém řeší vnitřními posuny vlastních tkání. Prosím, objednejte se k té konzultaci, uvidíme, jaký bude závěr.
S pozdravem,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg. Tel.: 224 056 207

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

ASPEN AESTHETIC CLINICS ASPEN AESTHETIC CLINICS
2.11.2008 23:59:

urcite muze, poslete foto neb prijdte office @aspenaestheticclinics.com

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:mala brada
"naducané tváře":Další >

Zákrok

Obličejové implantátyObličejové implantáty
Estetická nevyváženost obličejových rysů, nevhodná velikost nebo tvar brady, nosu, lícních kostí nebo vadné postavení čelistí může negativně ovlivnit celkovou vizáž člověka. Profiplastika je cestou k získání esteticky vyvážených rysů obličeje.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obličejové implantáty:
  • Ceny od 331 CZK
  • Ceny do 30.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova