Zmenšení brady
Markus zaslal(a) v 6.11.2007 22:38:
Dobrý den, mám poměrně předsunutou bradu. Výstupek je tvořen ze 70% tkání ale na dotyk mám pocit že i kost je vystouplá více než je obvyklé.Pravá část čelisti mi navíc ustupuje nahoru.Chtěl bych se zeptat: - které kliniky jsou na tyto operace nejlepší? - hrubý odhad ceny(hradí některé části pojišťovna?) - jaká doba rehabilitace? děkuji mnohokrát, pěkný večer
Zákrok
Obličejové implantátyEstetická nevyváženost obličejových rysů, nevhodná velikost nebo tvar brady, nosu, lícních kostí nebo vadné postavení čelistí může negativně ovlivnit celkovou vizáž člověka. Profiplastika je cestou k získání esteticky vyvážených rysů obličeje.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 331 CZK
- Ceny do 30.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
7.11.2007 14:39:
Dobrý den, děkujeme vám za dotaz.Na naší klinice se specializuje na úpravu brady, popř. obličejové implantáty Doc. Dušková Markéta.Je výborný plastický chirurg, a mohu Vám ji vřele doporučit.Ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci, cenu Vám ale říci opravdu nemůžu, je to v tomto případě velmi individuální.Pojišťovna toto nehradí.Cena za konz. je 300,-Kč.Pro objednání nás kontaktujte na tel.čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne za GHC kliniku Věra Śobrová.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
6.11.2007 22:46:
navrhuji consultaci 222 222 335
Nahlásit nevhodný příspěvek