Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Zmenšení brady - Obličejové implantáty

Zmenšení brady

Markus zaslal(a) v 6.11.2007 22:38:   

Dobrý den, mám poměrně předsunutou bradu. Výstupek je tvořen ze 70% tkání ale na dotyk mám pocit že i kost je vystouplá více než je obvyklé.Pravá část čelisti mi navíc ustupuje nahoru.Chtěl bych se zeptat: - které kliniky jsou na tyto operace nejlepší? - hrubý odhad ceny(hradí některé části pojišťovna?) - jaká doba rehabilitace? děkuji mnohokrát, pěkný večer

Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
7.11.2007 14:39:

Dobrý den, děkujeme vám za dotaz.Na naší klinice se specializuje na úpravu brady, popř. obličejové implantáty Doc. Dušková Markéta.Je výborný plastický chirurg, a mohu Vám ji vřele doporučit.Ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci, cenu Vám ale říci opravdu nemůžu, je to v tomto případě velmi individuální.Pojišťovna toto nehradí.Cena za konz. je 300,-Kč.Pro objednání nás kontaktujte na tel.čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne za GHC kliniku Věra Śobrová.

Nahlásit nevhodný příspěvek

navrhuji consultaci 222 222 335

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:licne kositi
předsunutá brada:Další >

Zákrok

Obličejové implantátyObličejové implantáty
Estetická nevyváženost obličejových rysů, nevhodná velikost nebo tvar brady, nosu, lícních kostí nebo vadné postavení čelistí může negativně ovlivnit celkovou vizáž člověka. Profiplastika je cestou k získání esteticky vyvážených rysů obličeje.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obličejové implantáty:
  • Ceny od 331 CZK
  • Ceny do 30.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova