Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - doporučení - Abdominoplastika pomůže i tam, kde cvičení selhalo

doporučení

Kateřina zaslal(a) v 14.5.2008 8:14:

Dobrý den chtěla bych podstoupit plastiku břišní stěny a i další operace. Cenou se neřídím ale můj požadavek je aby operatér byla žena. Bohužel znám jenom mužské chirurgy. Mohli by jste mi doporučit nějakou dobrou doktorku z Prahy?
Vaše odpověd

odpověd

Maruška
14.5.2008 8:27:

Ahoj Katko, jestli ti mohu doporučit,tak jedině MUDr.Jitku Vrtiškovou z Lékařského domu v Praze 7. Tento zákrok jsem u ní na podzim podstoupila a musim říct,že mě vrátila zpátky do života. A hlavně jsem opět získala již dávno ztracené sebevědomí. Pani doktorka je podle mě nejen výborný chirurg,ale hlavně jsem ocenila její lidský přístup. Ostatně i celý personál Lékařského domu byl velmi příjemný a milý. Držím palce.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 52.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova