Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - 1,5 roku po abdominoplastice - Abdominoplastika (Operace břicha)

1,5 roku po abdominoplastice

Dana zaslal(a) v 14.12.2007 19:45:   

Dobrý den! Jsem 1,5 roku po kompletní abdominoplastice. Jizva je tenká, ale na jedné straně je od středu v délce asi 12cm o 1,5cm výš, jako na druhé straně. Hůř se mi schovává do kalhotek, protože jizvu mám celkem vysoko, protože nebyl nad pupkem velký přebytek kůže.Na té jedné straně je tak líp do obloučku. Můj dotaz je, zda se dá tato jjedna strana korigovat, aby byla jeko na druhé. Kolik by tento zákrok stál a jestli se takováto korekce musí dělat v CA. Dotaz jsem zaslala omylem do předešlé odpovědi. Omlouvám se.

Vaše odpověd

Dobrý den. Korigovat to lze. Dle mého názoru je komfortnější pro pacienta provádět korekci v celkové anestezii. Cena by měla být do 20 tisíc. S pozdravem dr. Kydlíček.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:abdominoplastika
Tlakové masáže:Další >

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 68.040,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova