Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - 5 měsíců po abdominoplastice - Abdominoplastika (Operace břicha)

5 měsíců po abdominoplastice

Romana zaslal(a) v 25.2.2008 11:06:   

Dobrý den! Také mám problém s tím, že pod částí jizvy to mám pořád dosti velkou zatvrdlinu, a když na to tlačím, tak to mám potom spíše více napuchlé.Velikost i tvrdost je už ale dost dlouho stejná. Nic se nemění.Mám ještě vyčkat? Dá se s tím vůbec něco dělat, a když ano, jak se toto řeší? Mockrát Vám děkuji za odpověď a přeji hezký den!

Vaše odpověd

Milá Romano,navštivte svého chirurga.Zdraví dr vraspírová

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
25.2.2008 19:04:

Dobrý večer. Zajděte za operatérem na vyšetření, zda se jedná pouze o přetrvávající pooperační prosak, nebo např.reakci kolem stehu. Nashledanou, dr. Remeš

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
25.2.2008 13:05:

Dobrý den, pokud jde o zlepšení stavu jizvy, ráda bych vám nabídla Dr. Koutnou, která se zabývá metodou karboxyterapie a má s ní v léčbě jizev výborné výsledky.Nutná je osobní konzultace, zde se dozvíte postup a množství požadovaných aplikací.Cena za 1. aplikaci je 800-1600,-Kč, dle rozsahu jizvy.
Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne za GHC kliniku Věra Šobrová.

< Předchozí:abdominoplastika
Ještě jeden dotaz:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 68.040,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova