AB plastika před dětmi
anna zaslal(a) v 10.5.2008 21:16:
Dobrý den, před rokem jsem zhubla kolem 60 kg a chtěla bych podstoupit ABplastiku. Je mi 25, děti zatím neplánuji a ani nevím jestli je budu kdy chtít- byl by to po provedené operaci problém? Taky by mne zajímalo jestli je možné operaci spojit s operací rukou/stehen/prsou- jo tady všude mám převislou kůži:-( Trochu mám strach z narkózy a tak by mne zajímalo jestli by se tyto 4 operace nedaly zvládnout na 2krát- břicho+ruce, nohy+prsa? Je braní AD na překážku- žádné zatím neberu ale začínám o nich uvažovat, začínám mít vážně ze své postavy deprese:-( Ještě studuji a tak bych chtěla operaci zvládnout během prázdnin - myslíte, že ještě není pozdě? Bojím se operace a tak to odkládám ale ta kůže sama neodejde:-) A jak přitom nejlépe postupovat- neexistují nějaké "žebříčky" chirurgů. Chci opravdu kvalitní péči a ráda si ji zaplatím, chápu, že tohle je investice na celý život a nechci ji pokazit. Předem velmi děkuji za odpovědi Anna
Partner stránky
MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 7.000,- CZK
- Ceny do 68.040,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
18.6.2008 22:36:
Zdravím Vás. Podle toho co píšete, je operace břicha pro Vás jistě vhodná. Žebříček plastických chirurgů sice neexistuje, zato alespoň existuje seznam plastických chirurgů s certifikací pro estetické operace. Najdete jej na adrese : http://aps.cls.cz ( psáno bez www. Je-li pro Vás dostupná Ostrava, rádi se Vám budeme věnovat. S pozdravem MUDr.Lucák ( 596 123 854 )
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
13.5.2008 0:32:
Dobrý den, na našem pracovišti vám nyní můžeme nabídnout srpnový termín. Rozsah zákroku - kombinaci bude nutno zvážit až při konzultaci. Určitě bych nedoporučoval kombinovat plastiku břicha s redukcí stehen. S vytaženímpaží kombinovat lze, ale závisí na rozsahu. S pozdravem Dr.Kurial
odpověd
11.5.2008 11:06:
Dobrý den, zda má toto chirurgické řešení asi nejlépe posoudíte při osobní konzultaci. Ale jistě nelze všechno provést během jedné operace. Ve výběru chirurga Vám asi nikdo neporadí. dr. Paděra
odpověd
11.5.2008 9:03:
dobrý den apní Anno, popisované operace jsou operacemi,které navazují na velkou redukci váhy.Abdominoplastika je výkonem,který Vám jistě pomůže jak esteticky, tak i psychicky. Je to poměrně "velká" operace,takže ji není dobré kombinovat s čímkoliv.Je třeba počítat po operaci s tím,že cca 10 dní budete potřebovat pomoci v domácnosti. Není vhodné být po tuto dobu sama. Pokud zvážíte,že chcete opravdu operaci podstoupit, nabízím Vám možnost konzultace a vysvětlení průběhu operace a pooperační péče.S pozdravem MUDr. L. Šulcová 605988676