Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - abdominopalstika po abcesech břišní stěny - Abdominoplastika (Operace břicha)

abdominopalstika po abcesech břišní stěny

Dagmar zaslal(a) v 8.11.2007 12:20:   

Dobrý den.Chtěla jsem se poradit.Mám dlouhodobé zdravotní potíže.V roce 2001 jsem podstoupila appendektomii,rána po výkonu se nehojila.V roce 2002byla rána revidována.Od té doby do součastnosti jsem podstoupila 10xrevizipro abcesy,píštěle,7x evakuace abcesu v celkové anestesii.Celkem jsem byla dlouhodobě hospitalizována pro septický stav.Diagnosa Crohnovy choroby nebyla nikdy diagnistikována.V roce 2004 byla provedena plastika rány-překrytí dermoepidermálními štěpy:excize zánět infiltrátu ze stěny břišní v pravém pobřišku.Defekt byl vyplněn stopkatým lalokem m.rectus abdominis.ten překryt dermoepidermálními štěpy.V roce 2005 jsem byla opět hosspitalizována pro rozvoj podkožního abcesu v ráně po apendektomii a septický stav.Byl doporučená nová platiky břišní stěny zatím nebyla uskutečněná.Ránu mám pořád otevřenou,chodím pravidelně na převazy ale to je vše.Proto jsem se chtěla optat jestli by se s tím z vašeho pohledu nedalo něco dělat.Děkuji

Vaše odpověd

< Předchozí:proč zhubnout?
prevence:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 68.040,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova