Abdominoplastika + augmentace
Lenka zaslal(a) v 13.2.2008 21:07:
Dobrý den, dnes jsem byla na jedné konzultaci a pak doktor mi nabídl, že mi udělá abdominoplastiku i augmentaci najednou. Je tento postup běžný? Na konzultacích s jinými plast.chirurgi mi bylo řečeno, že takové zákroky se dělají postupně po několika měsících. Děkuji za odpoveď.
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 7.000,- CZK
- Ceny do 68.040,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
17.2.2008 8:25:
Své pacientce bych tento postup nenabídl. Nashledanou, dr. Remeš
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
14.2.2008 10:29:
Možné to jistě je. Já jsem ale už dostatečně dospělý na to, abych dělal takové "kaskadérské" kousky. Já osobně bych tyto operace současně neprováděl. Zdraví Dr Svoboda
odpověd
14.2.2008 10:07:
Dobrý den,také doporučuji provést tyto operace odděleně.S pozdravem MUDr.Hubert Topinka
odpověd
14.2.2008 10:01:
Dobrý den,abdominoplastiku doporučuji provést až po plánovaných porodech.Jinak pooperační jizva nezpůsobuje komplikace při eventuálních jiných břišních operacích.S pozdravem MUDr.Hubert Topinka-LD
odpověd
13.2.2008 23:39:
Ano technicky je možné to provést najednou. Přesto se ale jedná o oblasti blízké a riziko komplikací se tím zvyšuje. Kosmetická operace by Vás v žádném případě neměla jakkoliv zbytečně ohrozit. Přikláním se tedy také k těm zastáncům,kteří doporučují tyto zákroky rozdělit. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
odpověd
13.2.2008 21:56:
Mám za to,že uvedená kombinace je skutečně zbytečný hazard.Zdraví,dr.Šimek