Zavře okno

English Deutsch по-русски Česky Polski Slovensky عربي Magyar Registrace | Přihlášení | Kontakt

abdominoplastika + zvětšení prsou - Abdominoplastika (Operace břicha) - Diskuze

Helen zaslal(a) v 21.8.2008 15:23:   

Dobrý den,
je mi 31 let a mám 2 děti. V srpnu to byl rok, co jsem rodila. Ještě kojím, tedy pouze už na noc a v noci. Počítám ,že do 2 měsíců přestaneme úplně. Mám hodně vypouklé a svěšené břicho (10 kg mám stále nahoře), ráda bych šla na úpravu břicha. Myslím, že je pro mě vhodnější abdominopl.nežli liposukce. Strije na bříšku jsou minimálně, spíše na bocích. Zajímalo by mě,kdy po porodu mohu na zákrok jít a kolik by celkem stál Kč? Dále bych si ráda nechala zvětšit a vymodelovat prsa. Za jak dlouho po abdominopl. mohu na zvětšení jít? A opět kolik by celý zákrok stál? Také by mě zajímaly objednací doby :-)
Předem děkuji....

Vaše odpověd

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
25.8.2008 20:07:

Dobrý den Helen. V každém případě by byla dobrá redukce váhy ať už před operací břicha, či operací prsou. Pravděpodobně se bude jednat o abdominoplastiku, neboť liposukci nadbytek kůže neodtraníte a bříško by bylo stále povyslé. Cena abdominoplastiky je 40,000,- Kč a cena zahrnuje vše. Co se týká modelace prsou s implantáty, cena je cca 60,000,- Kč a je pohyblivá v závisloti na typu implantátů, které si zvolíte. Odstup mezi samotnými operacemi doporučujeme alespoň 6 měsíců. S pozdravem PEM

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika plastické a estetické chirurgie Medicom VIP Medicom VIP
25.8.2008 15:02:

Vážená paní, plasticko-chirurgická úprava přední stěny břišní /abdominoplastika/ se provádí u žen po mateřství tehdy, když po skončení laktace je upravena váha organizmu do definitivní podoby. Vždy se vyplatí co nejvíce shodit, u spíše štíhlejších žen po mateřství je pak výsledek operace mnohem lepší než u žen s vyšší váhou. Abdominoplastika ani liposukce rozhodně neřeší problematiku obezity. Spolu s abdominoplastiku se běžně provádí korekce pasu a boků liposukcí, během jedné operace. Za abdominoplastiku, při které zpevňujeme i povolené břišní svaly si účtujeme 49 900 Kč, pokud je prováděna i liposukce je operace o 10 000 Kč. dražší. V ceně již vše zahrnuto.
Modelačně-augmentační operaci /zvětšení a modelace/ poprsí byste mohla pak absolvovat ne dříve než po 3 měsících po předchozím zákroku. Za tento typ operace účtujeme 36 900 Kč za zákrok a 28 -35 000 Kč za pár silikongelových hmot /záleží na firmě, kterou si vyberete/.
Máte-li reálný zájem o některou z operací, objednejte se, prosím, k nezávaznému konzultačnímu vyšetření, při kterém vše do detailu prodiskutujeme a případně se domluvíme na termínu. čekací doba od konzultace na operaci je asi 1 měsíc.
Tel. kontakt : 224 056 004 nebo 731 208 441.
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., primář Medicom VIP.

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
25.8.2008 9:08:

V každém případě bych Vám nejprve doporučil liposukci.
Po odhojení uvidíte, jestli je abdominoplastika nutná. Modelace prsů je jistě možná jak před,tak po lipo./abdominopl.. Ceny najdete v našem ceníku na webových stránkách.

S pozdravem M. Entner, J. Vrbický

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
21.8.2008 21:57:

Dobrý den, operaci břicha stojí 35000 korun. Doporučil bych ji po stabilisaci váhy. Co se týče operace prsů asi jsou různé možnosti podle stavu prsů. Tyto operace jsou v rozmezí 33000 - 64000 tisíc podle typu operace a ev. typu implantátu. dr.Paděra

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Plastická operace břicha řeší odstranění přebytečného tuku, povislé kůže a zpevnění břišních svalů. Provádí se v celkové anestezii a trvá 2 i více hodin. Po výkonu je břicho bandážováno břišním pásem, jenž se nosí asi 1 měsíc. Hospitalizace je 3-4 dny, poté klidový režim 5-7 dnů a celková rekonvalescence 2-4 týdny.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 5
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Obvykle od 44.728 CZK
  • Obvykle do 54.364 CZK
  • Průměr 49.546 CZK
Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více