Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - abdominoplastika břicha - Abdominoplastika (Operace břicha)

abdominoplastika břicha

marta zaslal(a) v 14.9.2007 15:25:   

Dobrý den, je mi 42 let, mám 4 děti - dva porody byly vedeny císařským řezem, jeden vodorovně, druhý kolmo, dále operace kýly od pupku vzhůru. Kvůli zhubnutí jsem podstoupila bandáž žaludku. Nyní je již moje váha ustálená a já vážně uvažuji o obdominoplatice břicha, neboť po dětech mám hodně strií a po váhovém úbytku 35 kilo převislou kůži. Jaká vyšetření jsou potřeba podstoupit a hlavně za jak dlouhou dobu po konzultaci s lékařem se klient obvykle ocitne na "stole" chirurga? Děkuji mnohokrát za odpověď.

Vaše odpověd

Dobrý den paní Marto. Před zákrokem je nutné mít předoperační vyšetření, které se skládá s odběrů krve a EKG. Pokud se dlouhodobě léčíte s nějakým onemocněním, tak i vyšetření další dle zvážení Vašeho lékaře. Operace se po konzultaci plánuje dle přání klienta. Může to být za týden, ale třeba i za několik měsíců. Hezký den, PEM

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den.Vše se odvíjí od konzultace s lékařem.Jinak nutná předoperační vyšetření zajistíme na naší klinice a čekací lhůta na zákrok je u nás zhruba 2 až 3 týdny.Rádi Vás uvítáme.Telefon pro objednání:242 426 432.S .pozdravem Lékařský dům,Praha

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
16.9.2007 7:18:

Dobrý den.Čekací doba je našem pracovišti zhruba 1 měsíc.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých působišť,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
14.9.2007 21:43:

Dobrý den. V sanatoriu SANUS Vám nabídneme termín za několik měsíců. Nashledanou, dr. Remeš

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
14.9.2007 16:18:

Dobrý den, jako první krok je samozřejmě konzultace s plastickým chirurgem, v případě, že Vám zákrok doporučí, je potřeba absolvovat laboratorní vyšetření + interní vyšetření se závěrem, že jste schopna podstoupit zákrok v celkové anestezii (žádanku obdržíte na naší klinice). Čekací doba je zhruba 1,5 měsíce.

< Předchozí:roaccutane
rozestup břišních svalů a břišní kýla:Další >

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova