Abdominoplastika ci liposukce?
Martina zaslal(a) v 4.3.2007 20:17:
Dobry den, chtela jsem se zeptat, zda je mozne podstoupit operaci bricha ci liposukci, ackoliv jsem HCV pozitivni? Hodne jsem zhubla (z 95 kg na 75kg) behem poslednich dvou let, ale bricho mam vytazene, prsa spadla a mam i volnou kuzi na rukou... Proto bych rada absolvovala abdominoplastiku, kombinovanou s liposukci urcitych casti tela a opravu prsou. Je mi 29 let a jsem bezdetna. Problem je ten, ze ziji v Anglii a proto bych potrebovala i vedet, jak dlouho bych musela byt v nemocnici a zda by bylo mozne vse uskutecnit najednou ci postupne? Predem dekuji za Vase odpovedi. S pozdravem.
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
6.3.2007 14:50:
U našich klientů postupujeme vždy individuálně, ale doporučuji raději neriskovat zhoršení stavu Vaší chroby. Zdraví dr. šmuk
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
6.3.2007 0:48:
Operovala jsem nekolik pacientek po hepatitidě C,samozřejmě po předchozím vyšetření interním lékařem.Vzhledem k délce obouch výkonů bych doporučila raději dvakrát kratší výkon než dlouhý výkon.Doba hospita-po abdominoplastice min.2 dni,po modelaci prsou min.1den.
odpověd
5.3.2007 9:25:
vaše onemocnění je kontraindikací jakéhokoliv kosmetického výkonu!!!, neboť ten představuje nadměrnou zátěž. Na tu byste mohla odpovědět nejen závažnou poruchou hojení ale především těžkým stavem, který může skončit smrtí,je mi líto, ale je to příliš vysoké riziko doc Dušková
odpověd
4.3.2007 21:11:
Dobrý den, operace břicha i prsů jsou poměrně náročné operace, tedy nedoporučuji kombinovat obě během jedné doby.Operaci břicha lze kombinovat s odsátím tuku, Na našem pracovišti po každé operaci asi 2 dny hospitalizace s pozdravem dr. Paděra