Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Abdominoplastika - Abdominoplastika (Operace břicha)

Abdominoplastika

Veronika zaslal(a) v 30.5.2007 22:11:   

Dobrý den chtěla jsem se zeptat v těhotenství jsem přibrala 35kg jelikož jsem se zavodnila tím pádem se mi na břše vytvořily strie. Vše jsem zhubla ale kůže zůstala převyslá a zcvrklá, chodím pravidelně cvičit svaly se zpevnily ale kůže už zůstala vytáhlá. Prosím Vás o radu co mi doporučujete,jestli je pro mě vhodná plastika břicha nebo ne. Děkuji za odpovědi.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Tomáš Doležal MUDr. Tomáš Doležal
31.5.2007 21:24:

Vážená paní Veroniko, před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
31.5.2007 16:55:

Dobrý den. Ano, pro Vás je vhodné řešení abdominoplastika. V případě zájmu kontaktujte naši recepci na 604 243 249 nebo 235 313 661. PEM

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
31.5.2007 15:31:

Dobrý den,abdominoplastika by pro Vás mohla být řešením bez osobní konzultace toto však nelze posoudit. Pro objednání volejte recepci kliniky GHC.S pozdravem Drábková D.

Možná je abdominoplastika řešením, ale opravdu to nelze říci přesně bez vašeho vyšetření. Zdraví Dr Svoboda

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
31.5.2007 7:43:

Dobrý den.Ve Vašem případě je řešením abdominoplastika.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišt v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
31.5.2007 6:59:

Dobrý den, podle popisu je abdominoplastika metodou volby. Více však je možno říci až po vyšetření. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61, SANUS

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
30.5.2007 22:54:

V tomto případě bude abdominoplastika asi nutná. Konzultace je však podmínkou.Je- li pro Vás dostupná Ostrava, můžete se na nás obrátit.Podrobnosti o zákroku najdete na našich stránkách: www.plastickachirurgie.com S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

< Předchozí:abdomioplastika
Abdominoplastika:Další >

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 68.040,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova