Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - abdominoplastika - Abdominoplastika (Operace břicha)

abdominoplastika

Míša zaslal(a) v 31.5.2007 20:54:   

Jsem bezdětná,neuvažující zatím o dítěti..Měla jsem váhové výkyvy a zůstala mi trochu povolenější kůže na břichu.Nechci si v mých letech jizvit břicho velkou jizvou,četla jsem,že je možné provést mírnou modelaci či vytáhnutí kůže pouze řezem v pupíku???Odhaduji tak 4-6cm v průměru,možná ani to ne..Mám po předešlé liposukci mírné nerovnosti a jsem z toho neštastná.děkuju

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Aleš Fibír MUDr. Aleš Fibír
2.6.2007 6:50:

V některých případech lze zvolit i jiné typy řezů při úpravě břicha, ale tyto operační postupy mají svá omezení. Bez osobní konzultace není možno určit zda právě u Vás by to bylo možné. Budete muset k nějakému plastickému chirurgovi vyrazit.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Abdominoplastika
abdominoplastika:Další >

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 68.040,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova