abdominoplastika
Jola zaslal(a) v 10.6.2007 14:30:
Dobrý den všem, nemám dotaz, ale jen chci touto formou poděkovat všem za jejich dotazy a odpovědi, které jsem tu posledních pár měsíců pravidelně pročítala a díky nimž jsem se rozhodla pro konzultaci na Brněnské klinice Bodyestet u pana doktora Holuši. Pře necelými 14 dny jsem u něj podstoupila abdominoplastiku a mohu jen žasnout. I když jizvyčky jsou hodně patrné, tak se vše krásně hojí a hlavně mé trápení s povislého bříška, které jsem ve svých 33 letech měla jsou nenávratně pryč. Mám nyní po třech dětech opět krásné ploché bříško a mohu říct,že mi ty nepatrné bolesti za to rozhodně stály. Ženám, které podstoupili císařský řez mohu říct, že abdominoplastika je proti tomu relaxík :) Proč píšu? Proto,že i mě zkušenosti druhých pomohli k mému rozhodnutí a doufám,že i ty mé pomohou další ženě které to bříško po dětech trápí. Hodně štěstí Jola
Partner stránky
MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 7.000,- CZK
- Ceny do 68.040,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Jola pro Soňu
12.6.2007 21:04:
Jdi na konzultaci, on ti už doktor poradí kolik je třeba zhubnout... a taky přesnou cenu. Mě takhle operace stála v Brně, v Bodyestetu necelých 35tisíc - ale je v tom naprosto vše, vč.prádla (kompresivní pás), předoperačního vyšetření (abych nemusela běhat po doktorech,tak tam mi ho udělali ráno před operací), dva dny pobytu ve velmi hezkém pokoji, narkoza... prostě komplet. Tuto klinuku jsem neposuzovala podle cen, ale doporučení a mohu s klidným svědomím doporučit dál. Mrkni na www.bodyestet.cz Joooo a dnes už mám stehy venku, je to super, vůbec to nebolelo :) a dostala jsem pochvalu - vše se fajn hojí. Taky jsem už dnes složila zálohu na liposukci - tam jdu 6 září. Manžel se mi diví,že jdu dobrovolně "pod kudlu", ale co my si budeme povídat :) Přeji tedy moc štěstí a pevné vůle při hubnutí. Jola
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Soňa
11.6.2007 13:36:
Dobrá den a kolik jste vážila když jste na to šla? děkuji za odpověď
odpověd
Jola pro Soňu
11.6.2007 19:07:
Vážila jsem 65kg, nebylo to moc při výšce 168, ale mě trápilo hlavně to bříško. Měla jsem velký rozestup svalů - 10cm, což zjistili až na sále a díky tomu je efekt úžasný, protože jsem v pase štíhlejší i když je bříško ještě malinko oteklé (jsem 12-tý den po operaci). Měla jsem ho dost vypouklé a teď je ploché - pro mě po letech neskutečný šok, super pocit. Na září jsem si naplánovala ještě liposukci a budu tzv. po "generálce" jak říká můj muž :))) Není nic lepšího než být opět spokojená.
odpověd
Soňa
12.6.2007 7:22:
Děkuji za odpověď ,tak ti přeji aby ti to na podzim vyšlo a byla jsi spokojená jako jsi teď.Já mám v plánu jít taky na abdominoplastiku,ale až příští rok někdy na jaře.Musím ještě docela dost zhubnout.tak se měj krásně a užívej si nové postavy.