Abdominoplastika
Hanka zaslal(a) v 2.7.2007 13:02:
Vážení ,volám o pomoc je mi 43let a roky se snažím o redukci váhy,ale bez úspěchu.Měřím 167cm a vážím 110kg.Je možné mi pomoci?Na začátek mi postačí řešit bříško:).Pokaždé se setkávám s tím,že lékaři říkají-měla byste zhubnout jste obézní.Ano ráda bych,ale jak to mám udělat bez jojo efektu?Prosím pomůže mi někdo?Jsem schopna nastoupit klidně zítra.Už to nezvládám.Děkuji za odpovědi a případnou pomoc Hanka
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 7.000,- CZK
- Ceny do 68.040,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
2.7.2007 16:12:
Dobrý den, než Vám doporučíme konzultaci s plastickým chirurgem,protože před takovouto operaci je vhodné snížit váhu,doporučila bych Vám konzultaci s dr.Brunerovou na klinice GHC ohledně redukce váhy.Je obtížné shodit pár kilogramů,ale se správným jídelníčkem a motivací se Vám budeme snažit pomoci,aby jste co nejdříve mohla absolovovat plastickou operaci,která by Vaše úsílí nakonec ještě pdtrhla. Pro objednání volejte 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
2.7.2007 15:07:
Dobry den.Bylo by potreba absolvovat osobni konzultaci,ale ani tak Vam nedam zaruku,ze Vas problem vyresim operaci. S pozdravem,MUDr.Libor Polak,607 115 715
odpověd
2.7.2007 13:17:
Dobrý den paní Hanko. Redukci váhy nelze vyřešit plastickou chirurgii. To až v další fázi, kdy zůstanou např. nadbytky kůže... Kontaktujte obezitologii. Existují tabletky, které jsou pouze na lékařský přepis a pomohou Vám snížit chuť k jídlu. Dalším řešením by byla bandáž žaludku. Co je pro Vás nejvodnější Vám ale sdělí po vyšetření a odběrech krve odborník na tuto problematiku. S podzravem PEM
odpověd
Hanka
2.7.2007 13:35:
Děkuji za odpověď ano léky na předpis beru Meridia 15 již 3 měsíce,ale potřebovala bych právě spodní partii bříška:) odstranit a zpevnit.Děkuji za odpověď Hanka