Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Abdominoplastika - Abdominoplastika (Operace břicha)

Abdominoplastika

Iveta zaslal(a) v 6.7.2007 22:57:   

Dobrý den,měla bych zájem o info o Abdominoplastice.Bydlím v Písku (jihoč.kraj).Pokud půjdu ke konzultaci,platí se za ní? A pokud podstoupím Abdominoplastiku, mám nárok na pracovní neschopnost? Děkuji Vám za odpověď a s pozdravem Iveta :-)

Vaše odpověd

operace břicha u nás stojí 35000korun, na PN u nás nárok nemáte a nehradí jí ani pojištovna,objednat se můžete na č.359418540,děkuji dr.kupka

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Tomáš Doležal MUDr. Tomáš Doležal
9.7.2007 11:01:

Vážená paní Iveto, před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal

Dobrý den. Konzultace na našem pracovisšti stojí 300,- Kč a je zcela nazávazná.Co se týká vystavení PN, tu Vám vystavit nemůžeme a pokud se nepleteme, na výkony plastické chirurgie ji nemůže vystavit ani Váš praktický lékař. Je to ale na jeho zvážení. PEM

odpověd

Iveta
7.7.2007 13:14:

Děkuji Vám všem. Doporučíte mi někdo, kde je nejbližší pracoviště v okrese Písek - Jihočeský kraj? Vaše přibližné ceny? Děkuji mnohokrát za čas strávený odpovědí a s pozdravem Iveta

odpověd

Simča
7.7.2007 19:25:

Iveto,jsem kousek od Písku a v pondělí jsem podstoupila abdominoplastiku v Č.B.Byla jsem spokojená.Stálo mě to 21400.

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
7.7.2007 12:10:

Pokud budete vhodná k operaci pak je operace možná. Oběhněte si konsultaci nejlépe na více pracovištích a vyberte si vhodného erudovaného operatera. Pokud navštívíte privátního lékaře nemúžete očekávat, že nebudete platit za jeho práci a zkušenosti, neboť to mu právě platí pacienti za to, že dlouho studoval a získával praxi. Stejně tak, jako kdybyste chtěla, aby Vám v době, kdy jste si řekla že chcete být krásnější, platil státní sociální odbor Vaší absenci v práci z peněz daňových poplatníků. Jiná věc je, když stav Vašeho břicha ohrožuje Vaše zdraví nejen fysické, ale i duševní. Budete-li mít třeba kýlu, nebo nehezké jizvy po porodu a bude-li tedy indikována plastická operace břicha ze zdravotních důvodů, pak nemusíte platit ani konsultaci, ani operaci a budete v řádné pracovní neschopnosti. Indikaci k operaci na pojišťovnu doporučuje tým odborníků včetně revisního lékaře Vaší pojišťovny. Neplacené konsultace poskytují i některá privátní pracoviště jako bonus v rámci svého marketingu. Zdraví Dr. Tomášek 602303877

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
7.7.2007 7:07:

Dobý den, děkuji za dotaz. Mohu Vám podat pouze informace, které se týkají podmínek v sanatoriu SANUS v HK. KOnsultace stojí 450 Kč a v případě operace se odečítá od ceny zákroku. U výkonu z kosmetické indikace není PN možná. Podrobnější informace o výkonu najdete v přiložených článcích. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61

< Předchozí:zdravotní stav
pooperační stav:Další >

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 68.040,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova