Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Abdominoplastika - Abdominoplastika (Operace břicha)

Abdominoplastika

Leona zaslal(a) v 11.7.2007 14:47:   

Dobrý den.Mám podobný problém jaký tu už byl zmíněn.162 cm/56kg.V sedě mě moje břicho opravdu trápí.Mám ale dotaz hlavně ohledně anestezie.Bojím se celkové narkózy,protože jsem 3.roky po zánětu m.blan,mám boreliozu a RS.Tímto se ptám,jeli tento zákrok možný pouze v lokální anestezii.Děkuji L.

Vaše odpověd

odpověd

prim. MUDr. Hubert Topinka MUDr. Hubert Topinka
12.7.2007 17:56:

Vážená paní, tento typ operace je nutné provádět v celkové anestezii. Před každou operací v celkové anestezii je nutné podstoupit kompletní předoperační vyšetření a krevní rozbor, na základě kterých odborníci- internista a anesteziolog rozhodnout, zda můžete výkon podstoupit. S pozdravem MUDr. Hubert Topinka

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
11.7.2007 21:44:

Dobrý den. Tento problém prokonsultujte s lékaři, kteří znají stav Vašich přidružených chorob, případně s anesteziologem. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
11.7.2007 14:57:

Tuto operaci je nutno provádět v celkové anestezii.K operaci je však nutno být naprosto zdráva. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

< Předchozí:pooperační stav
Abdominoplastika:Další >

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 68.040,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova