Abdominoplastika
Markéta zaslal(a) v 11.8.2007 21:53:
Dobrý den, chtěla bych podstoupit abdominoplastiku, jsem štíhlé postavy, nemám nadbytek kůže, na břichu mám spoustu strií hlavně ve spodní části. Nad pupkem však tuk mám, chci se tedy zeptat zda se abdominoplastika provádí v případě, že není převis a také kolik by mne operace stála, myslím tím kompletní cenu, pokud by se provedla i liposukce toho nadbřišku. Jsem z Olomoucka. Velice děkuji za vaše odpovědi.
Partner stránky
MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 7.000,- CZK
- Ceny do 68.040,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
15.8.2007 10:19:
Vážená paní Markéto, před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
13.8.2007 9:13:
Dobrý den, pokud není na břiše nadbytek kůže, pak není abdominoplastika indikována. Jestliže máte nadbytek tuku nad pupkem, pak by připadala v úvahu liposukce nebo lipolýza. Srdečně zdravím.
odpověd
12.8.2007 23:23:
Dobrý večer.Nejsem si úplně jist,že Ve Vašem případě by byla abdominoplastika proveditelná.To lze posoudit při osobní konzultaci.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vám věnuji svůj čas.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715