Abdominoplastika
Kristýna zaslal(a) v 10.9.2007 11:55:
Dobrý den! Jsem rozhodnutá jít na abdominoplastiku, protože mám povolené břišní svaly. Ve stoje to ještě jde, ale když se ohnu, tak mi břicho prostě visí. Problém u mě je, že nemá nad pupkem moc nadbytek kůže. Byla jsem na konzultaci u dvou doktorů, a každý navrhuje jiný postup. Jeden mi slíbil jizvu od boku k boku a druhý říkal, že by to musela být kotva, protože ta kůže nepůjde moc stáhnout. M§žete mi prosím napsat, jak se nejčastěji postupuje v takovémto případě a co by bylo nejvhodnější? Nejraději bych v Praze, ale není problém i Brno. Děkuji
Partner stránky
MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 7.000,- CZK
- Ceny do 68.040,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
10.9.2007 19:53:
Dobrý den.Bez osobní konzultace nelze spolehlivě rozhodnout.V případě,že Vám bude vyhovovat mé pracovište v Brně,rád Vás uvítám na konzultaci.Orientační cena zákroku je 28 000 Kč.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
10.9.2007 15:36:
Dobrý den, píšete, že nemáte nad pupkem kožní nadbytek. V tom případě by zřejmě připadala v úvahu i miniabdominoplastika. Jizva je pak uložena těsně nad pubickým ochlupením a není jizva okolo pupku. Je Vám ale jasné, že definitivní a přesnou informaci bych Vám mohl dát až po osobní konzultaci. Srdečně zdravím.
odpověd
10.9.2007 13:09:
Dobrý den. Bez osobní konzultace nemůžeme s jistotou říci, jaká jizva je ve Vašem případě nezbytná. Já osobně bych Vám doporučila našeho plastického chirurga, Dr. Miroslava Krejču, který z 95% provádí operaci jizvou od boku k boku. Pokud byste měla zájem, přijďte na konzultaci. Je zcela nezávazná a stojí 300,-Kč. Hezký den. Zdenka Strouhalová, PEM
odpověd
10.9.2007 13:06:
Kristýno,abdominoplastikou-řešíme přebytek kůže-rezem nad ohambím,břišní stěnu zpevnujeme fascioplastikou-tj.přiblížením okraju bříšek přímých břišních svalů,tím se docílí plochého břicha.
odpověd
10.9.2007 13:05:
Dobrý den.Váš problém nelze takto hodnotit.Bylo by dobré absolvovat konzultaci s odborníkem-plast.chirurgem.Máte-li zájem,rádi Vás přivítáme v Lékařském Domě,v Praze 7.Telefon pro objednání:242 426 432.Zdravím.Plast.chirurgie-LD
odpověd
10.9.2007 12:26:
Dobrý den, jizva při abdominoplastice je vždy od boku k boku a při velkém kožním nadbytku i ve směru vertikálním. Nicméně ochablé břišní svaly se operací nezpevní, toto je nutné řešit jejich posilováním. s pozdravem dr. Paděra
odpověd
10.9.2007 12:10:
Rád se na vás podívám, vyšetřím a zkusím navhrnout vhodné řešení. Máte-li vážný zájem, objednejte se, prosím, na konzultaci. Jinak vám poradit nemohu. Zdraví Dr Svoboda