Abdominoplastika
Jana zaslal(a) v 27.12.2007 20:16:
Po abdominoplastice jsem měla na části jizvy směrem nahoru dost tmavé podlitiny a jizva se zde hůř hojila. Pan doktor po 11 dnech udělal korekci této části a jizvu pěkně sešil. Tmavé podlitiny začaly mizet, ale ještě teď, 8 týdnů po, je v těchto místech pod kůží vidět tmavší zabarvení. Myslíte, že toto již zůstane nebo to chce delší čas na úplné zhojení? Můžu nějak hojení urychlit? Třeba mastí Heparoidovou mastí? Mám obavy, aby mi toto tmavší zabarvení nezůstalo.
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 7.000,- CZK
- Ceny do 68.040,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Jana
28.12.2007 23:08:
Mockrát Vám děkuji za Vaše odpovědi, které mě uklidnily. Přeji Vám hezký Nový rok 2008.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
28.12.2007 1:42:
Mějte trpělivost s Vaším hojením. Vše je velmi brzy na hodnocení. Tmavé zabarvení může vymizet až do roka od operace. Zatím noste kompresivní bandáž, dělejte tlakové masáže a event. choďte na biostimulační laser. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
odpověd
27.12.2007 22:52:
Dobrý večer. Lze očekávat, že se zbarvení kůže upraví.Po podlitinách mohou v měkkých tkáních zůstat zbytky barviva. Pravděpodobně to bude trvat déle, tj.až několik měsíců. Heparoid, nebo Hirudoid mast na okolí je na místě. Jinak obvyklá péče o jizvu. Nashledanou, dr. Remeš