ABDOMINOPLASTIKA
Monika zaslal(a) v 19.2.2008 22:11:
Dobry den, mam dotaz, za mesic jdu na abdominoplastiku, chci se jen zeptat kamaradky mi operaci hodne rozmlouvaji, ze pry kdyz budu cvicit tak zhubnu a bricho zpevnim, jsem po dvou detech, bricho mam dost zjizvene, je pravda ze ani ne za 2 mesice jsem zhubla 5 kilo, vazim 65 kg, bricho kdyz stojim mam ploche ale jakmile se predklonim tak mam docela velky previs. zajimalo by me tedy jestli se takove bricho cvicenim zpevni nebo ne. Moc dekuji za odpoved. Monika
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 7.000,- CZK
- Ceny do 68.040,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
20.2.2008 18:37:
Dobrý den Moniko, tak, jak popisujete Váš problém, není to již na cvičení, tím to zcela určitě nevyřešíte, takže pokud jste již objednána k výkonu absolvujte jej. MUDr.Jiří Ferra.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
20.2.2008 10:52:
Dle mých dlouholetých zkušeností se převis, který popisujete cvičením odstranit nedá.S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek