abdominoplastika
Jana zaslal(a) v 1.2.2007 20:12:
Dobrý den, chci se zeptat, jak se postupuje v případě, že se operace příliš nepovede. Provede se nějaká "oprava" a jak je to s jejím hrazením? Kdo takovouto situaci hodnotí? O zákroku už mám celkem dost informací, ale toto jsem nikde nezjistila. Chystám se na abdominoplastiku do Brna. Děkuji za informace.
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
2.2.2007 14:10:
Milá Jano, to, že se nějaká operace "příliš nepovede" je na kvalitním pracovišti statistická otázka, normálně se však pooperační komplikace pohybují řádově v procentech. Vaše pochybnosti byste měla velmi důkladně prokonzultovat s operatérem a ne hledat pomoc přes internet. Rovněž je nutné řádně si pročíst smlouvu, než jí podepíšete a u seriózního operatera jistě najdete pomoc i v tom ojedinělém případě, kdyby se mělo něco "opravovat". Celkově však mám z Vašeho dotazu dojem, že jste velmi nejistá nemáte ve věci úplně jasno. Přeji Vám šťastnou ruku ve volbě kliniky. Dr. Lubomír Šmuk
Nahlásit nevhodný příspěvek