abdominoplastika
Sára zaslal(a) v 6.2.2007 13:21:
Dobrý den,zvažuji abdominoplastiku, jsem tři roku od porodu dvojčat, porod císařským řezem. Mám strie na břiše a zřejmě také rozestouplé svaly. Jsem štíhlé postavy, ale kůži mám povolenou. Chtěla bych vědět jestli se řez může vést jizvou po císaři nebo bych měla další jizvu nad touto původní. Omlouvám se za laický popis. Děkuji za odpověď.
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
7.2.2007 7:44:
Dobrý den.Jizva po abdominoplastice bude ve stejném místě,jako po císařském řezu,avšak o něco delší.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,enbo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci. S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
6.2.2007 23:29:
Vážená paní Sáro, to zda bude jizva po císařském řezu součástí odstraněné kůže a ve svém výsledku pak zůstane jen jedna delší jizva po abdominoplastice, záleží na množství povolené kůže v oblasti nad pupkem. Tzn. bude-li možné stáhnout kůži z oblasti nad pupkem až k jizvě po císařském řezu. Před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal
odpověd
6.2.2007 19:46:
Po abdominoplastice budete mít jizvu ve stejném místě, pouze o něco delší. Větší část strií, ty které máte umístěny pod pupkem, lze při operaci odstranit. Součástí operace je též sešití břišních svalů. S pozdravem MUDr. Jan Doskočil, SANUS Hradec Králové
odpověd
6.2.2007 18:37:
Jizva po císař.řezu je součástí odříznuté kůže,po operaci vznikne nová jizva ,zhruba ve stejné výši prodloužená do stran.Je volena tak, aby byla schována v kalhotkách.Dr.kupka
odpověd
6.2.2007 18:28:
Sáro,nemáte se za co omlouvat.Při abdominoplastice je jizva příbližně v oblasti jizvy po císařském řezu,nebo spíše pod ní,aby ji zlikvidovala a je o něco delší.
odpověd
prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
6.2.2007 18:15:
Jizvu bedeme mít v původní po císařském řezu. Zdravím
odpověd
6.2.2007 17:00:
Vážená paní, je mi líto, ale stále ještě neumím vyšetřovat ani léčit po internetu. Možné je mnoho, i vést jizvu v té původní - ale je-li to v praxi proveditelné, Vám vážně mohu říci až po Vašem vyšetření. Máte-li vážný zájem, můžete se objednat na konzultaci. Zdraví Dr Svoboda