Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Abdominoplastika - Abdominoplastika (Operace břicha)

Abdominoplastika

HERISA zaslal(a) v 13.7.2008 16:25:

Dobrý den,chtěla bych si nechat udělat plastiku břicha.Má někdo zkušenost z plastiky Třinec nebo Ostrava?A kolik to stojí celkem.Děkuji za odpověď
Vaše odpověd

odpověd

acamas
10.8.2008 21:00:

Několikrát jsem při kontrolách říkala,že nejsem spokojená , ale dr pořád tvrdil,že je to otok ,že se to spraví ,ale pokud nejsem spokojená ,že si můžu ještě nechat udělat liposunkci břicha. Už je to víc jak rok a břicho je pořád stejné . Teď jdu v říjnu na novou abdominoplastiku k vyhlášenému dr , tak dám potom vědět.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

acamas
8.8.2008 10:56:

Dobrý den , já byla na abdominoplastiku u dr. Lucáka . Za sebe můžu říct , že už bych k němu nikdy nešla .Moje břicho vůbec nevypadá jak po plastice , takže teď jdu na novou k jinemu doktorovi , který sám řekl ,že mi to udělal špatně .

odpověd

HERISA
8.8.2008 13:18:

Dobrý den,to je ale přece vyhozených 30000Kc!Já se na to chystám příští rok o prázdninách,ale jak tak čtu ty diskuze,tak si člověk nemůže být jistý u žádného doktora.Reklamovat to asi nejde,že?Kdyby Vám to nevadilo,pošlete mi foto na Email. herisa@seznam.cz

odpověd

lolasek
4.8.2008 23:13:

dobrý den,jdu na plastiku břicha do Ov k doktorovi Lucákovi:o))údajně je výborný operatér i doktor Brzuchanski z Třince...je to skoro všude stejné,cena kolem 30 tisíc

odpověd

HERISA
5.8.2008 19:20:

Dobrý den,děkuji za odpověď.Prosím Vás,až budete mít po operaci,dejte mi vědět,jak jste dopadla.Díky moc.

< Předchozí:plastika břicha
Abdominoplastika-kozultace:Další >

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 46.800,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova