Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - abdominoplastika - Abdominoplastika (Operace břicha)

abdominoplastika

Jitka zaslal(a) v 13.8.2008 10:56:   

Dobrý den,je mi 32 let(160cm,58kg)po dvou dětech mám povislou kůži,hlavně ve spodní části břicha.Chtěla bych podstoupit abdominoplast.-sešití břišních svalů-pupeční kýlu.Lze to vše podstoupit najednou?Můžete mi doporučit nějakou kliniku v Praze?A jaká by byla přibližná cena?Mám velké strie po celém břiše a chci se zeptat jestli se alespoň strie pod pupíkem odsraní s přebytečnou kůží a co se striemi nad pupíkem-ty asi odstranit nelze,co?Je mi jasné ,že se musím dostavit na konzultaci,ale za jak dlouho bych se mohla na operaci objednat?Stihlo by se to do konce roku?Předem děkuji za odpověď JITKA

Vaše odpověd

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
26.8.2008 13:48:

Dobrý den Jitko. Ano, všechny tyto výkony lůze provést během jedné operace. NA naší klinice takové operace provádí pan doktor Miroslav Krejča. Strie pod pupíkem budou odtraněny. Ty nad pupíkem se posunou níže, ale bez odśobní konzultca enelze říci, kam až a zda budou vidět mimo spodní prádlo či nikoli. Cena se pohybuje cca 42.000,-Kč. Pokud se objednáte na kozultcai co nejdříve, do Vánoc budete zhojená. Hezký den, PEM

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Svatopluk Svoboda MUDr. Svatopluk Svoboda
18.8.2008 22:28:

Tak, jak to popisujete, jste pravděpodobně vhodným kandidátem na plastiku břišní stěny. Od operace můžete očekávat výrazné zlepšení stavu, samozřejmě za cenu pooperační jizvy. Podrobnosti vám ale mohu říci až po vašem vyšetření
Termín i se zhojením do Vánoc je reálný.
Zdraví
Dr Svoboda

objednejte se prosím na tel 222211206, klinika GHC, Krakovská 8, Praha 1, nebo mailem ghc@ghc.cz, hezký večer doc Dušková

odpověd

Jitka
15.8.2008 14:00:

Chtěla bych se k Vám objednat na konzultaci a po té na operaci,prosím sdělte mi datum a čas.Děkuji Jitka Řezníčková

pak je operace vhodná a do vánoc se stihnout dá, kolik je možno odstranit kůže nad pupeční jizvou závisí na tažnosti tkáně, cenově za operaci cca 40000 CZK, chcete-li se objednat, kontaktujte GHC, Krakovská 8, Praha 1, tel 222211206, hezký večer doc Dušková

odpověd

Jitka
13.8.2008 21:01:

po porodu druhého dítěte jsem už 6 roků,váha je 56-58kg při výšce 160cm

běžně se provádí operace všech problémů najednou, co se týče termínu, neuvádíte jak jste dlouho po porodu druhého dítěte, je-li to méně než 1 rok, rozhodně s operací počkejte, další důležitý údaj je stabilní váha přiměřená postavě, obezita výrazně zvyšuje pooperační riziko komplikací, hezký den doc Dušková

< Předchozí:Abdominoplastika + DM II + I48?
abdominoplastika:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 52.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova