abdominoplastika
irena zaslal(a) v 14.11.2008 23:31:
Jsem 14 dní po abdominoplastice. V úterý mám jít na stehy. Zapomněla jsem se svého lékaře zeptat jestli si mohu již sedat a spát i na boku nebo jenom stále na zádech. Děkuji Irena
Partner stránky
MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
24.11.2008 12:06:
Vážená paní Ireno,
pokud byste byla moje pacientka a během převazů bych konstatoval pooperační průběh tak, jak má být, dovolil bych Vám po 2 týdnech po abdominoplastice spát na boku a sedět. Avšak s jednou důležitou podmínkou - s dobře a přesně nasazeným elastickým kompresivním pásem /jistě ho dle rady svého operatéra neustále nosíte a snímáte jen pro potřeby osobní hygieny/. Co je Vám nejasné, prodiskutujte se svým ošetřujícím lékařem.
Srdečně Vás zdravím,
prim.MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Dana
18.11.2008 19:10:
Irčo já vím od svého lékaře, že spaní stála na zádech. Já jsem 15 dní po zákroku. Dana
odpověd
irena
19.11.2008 8:10:
Díky za info. Jak jsi na tom se sezením a řízením auta? Už si můžeš sednout? Jeden doktor mi řekl, že můžu a druhý, ještě ne. Tak nevim.
odpověd
Dana
19.11.2008 8:22:
Irčo s řízením problém nemám a nevidím v tom žádný problém, když nepojedete na konec země.A sedět můžu také jen si stále ulevuju a zvedám nohy.Jestli máte ještě nějaký dotaz můj email. danabene@seznam.cz, naschle Dana