abdominoplastika
flinty zaslal(a) v 13.3.2009 19:24:
dobry den, chtela bych se zaptat na abdominoplastiku. ja jsem shodila 20 kg a na brise a bocich mam previslou kuzi. muzete mi poradit jestli je to nejlepsi reseni? muj GP my rika abych pouzivala "BIO oil" a to delam, ale pripada mi ze se nic nedeje. me povolani je instruktorka aerobicu a plavani. (zlomila jsem si skarede nohu a tak jsem pribrala, ale ted jsem to vse shodila hihi)muzete mi prosim vas poradit. predem dekuji za vasi odpoved
Hledáme tvář!
Chcete se stát tváří našeho portálu, zviditelnit se, získat finanční odměnu a profesionální book?
Více informacíTop destinace
Abdominoplastika (Operace břicha) Brno
Abdominoplastika (Operace břicha) Ostrava
Abdominoplastika (Operace břicha) Praha
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Plastická operace břicha řeší odstranění přebytečného tuku, povislé kůže a zpevnění břišních svalů. Provádí se v celkové anestezii a trvá 2 i více hodin. Po výkonu je břicho bandážováno břišním pásem, jenž se nosí asi 1 měsíc. Hospitalizace je 3-4 dny, poté klidový režim 5-7 dnů a celková rekonvalescence 2-4 týdny.
Doporučený dodavatel
Medial spol. s r.o.
Firma Medial je výhradním distributorem firmy Ellman International pro Českou a Slovenskou Republiku. Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Obvykle od 44.728 CZK
- Obvykle do 54.364 CZK
- Průměr 49.546 CZK
- Pro přesnou cenu ošetření kontaktujte příslušného lékaře nebo pracoviště.

odpověd
27.3.2009 23:12:
To co popisujete je typická situace, při které je vhodná abdominoplastika. S pozdravem, dr. Hýža
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
18.3.2009 14:43:
Dobrý den,
bohužel nemáme Vaši fotografii, těžko poradit. Doporučuji Vám osobní, nezávaznou konzultaci u plastického chirurga. Je mnoho způsobů modelace bříška, určitě najdeme řešení.
Konzultaci si můžete sjednat na tel.: 224 056 207.
Pěkný den,
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
odpověd
15.3.2009 18:14:
Dobrý den, po redukci váhy a výskytu převislé kůže v oblasti břicha ev.boků je metodou volby abdominoplastika. Vzhledem k Vašemu povolání však musíte po operaci počítat s 6 týdenním výpadkem fyzické aktivity. Více a podrobně však lze prodiskutovat pouze při osobní konzultaci, protože ke každému pro je také proti... Pokud by jste měla zájem o konzultaci(zdarma), prosím objednejte se na tel.605988676 -sms, či přímo obj. formulářem na mém www.sulcova.cz
zdraví MUDr. Šulcová
odpověd
15.3.2009 12:30:
Dobrý den.Abdominoplastika by byla pro Vás řešením.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
15.3.2009 10:14:
Dobrý den, záleží na tom, zda již nebudete hubnout. Píšete, že jste veškerý nadbytek již shodila. Pak nic jiného než abdominoplastika nepomůže. Nashledanou, dr. Remeš
odpověd
14.3.2009 22:03:
Dobrý den,
Abychom mohli konkrétně hovořit o Vaší případné operaci, rádi Vás přivítáme na naší klinice na osobní konzultaci s MUDr. Černou, která s Vámi vše ochotně probere.
Konzultace bývají každou středu až pátek 11 - 13 hod a můžete se na ni objednat na telefonu 608 654 311.
se srdečným pozdravem,
Bc. Formankova Katerina
Manager
Laderma
Rumunska 22
Praha 2, 120 00
mobil: 00420 608 654 311
e-mail: manager@laderma.com
www.laderma.cz
odpověd
14.3.2009 15:57:
Dobrý den,
převislou kůži,jak ji popisujete, lze odstranit pouze abdominoplastikou, jiné řešení neexistuje.Olejíčky Vám nepomohou.
Pokud máte zájem dostavte se na mou ambulanci vždy v pondělí od 8do 14 hodin na konzultaci. V dubnu by jste mohla mít termín operace. s pozdravem LK
odpověd
14.3.2009 9:09:
Dobrý den, nadbytečná kůže se bohužel musí odstranit pouze operačně. dr.Paděra
odpověd
14.3.2009 1:04:
Vážená paní,
Váš problém nevyřeší žádný olej ani cvičení, ale jen redukce nadbytečné kůže čili abdominoplastika. Vhodná by byla konzultace.V případě zájmu pošlete email. Váš event operatér by byl pan Doc.MUDr.Válka.
zdraví dr. Stratilová
www.medest.cz
zdena.stratilova@medest.cz
odpověd
13.3.2009 21:17:
Dobrý den flinty,
jako u Všech estetických operací je možností více a závisí na výchozím stavu. Proto bych Vám doporučil konzultaci, kterou si můžete se mnou domluvit v Kojetíně nebo Valašském Meziříčí na tel. 00420737465660, nebo mailem kempny@kempny.eu Přeji pěkný víkend dr.Tomáš Kempný, www.kempny.eu
odpověd
13.3.2009 20:53:
Dobrý den,
podle Vámo popisovaných obtíží abdominoplastika je řešením Vašeho problému. Pokud budete mít zájem, přijeďte prosím do Fakultní nemocncie v Hradci Králové za mnou na konzultaci, napište a domluvíme se. Konzultace jsou zdarma. Hezký večer, dr. Čáp