Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - abdominoplastika - Abdominoplastika (Operace břicha)

abdominoplastika

Martina zaslal(a) v 20.3.2007 23:51:   

dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 35 let, před 6 lety jsem podstoupila také abdominoplastiku, bohužel jsem po hormonech opět nabrala, snažím se, cvičím, ale efekt nic moc.Letos jsem se rozhodla, že bych tuto operaci opět podstoupila.Lze to??? A pokud ano, můžu tuto operaci podstoupit během léta??? Bohužel jindy to u mě vzhledem k dovolené není možné.Jsem z Prahy, ale vzhledem k výši cen zde, budu asi volit mimopražského plastika, protože ceny jsou velmi rozdílné.

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
23.3.2007 11:17:

Pokud jde o cenu, většinou se přes internet dozvíte nižší, než nakonec skutečně zaplatíte. Cena je odrazem vybavení jak technického tak personálního na jedné straně a poptávky a nabídky na straně druhé. Někdo Vám sdělí tzv. all inclusive cenu někdo rozkouskovanou na operaci a ostatní. Zvolit si pracoviště na základě nižší ceny je cesta do pekla. Spíše hledejte dobrého operatéra a přistupte na jeho podmínky. Zdraví dr. Šmuk

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Pavel Kurial MUDr. Pavel Kurial
22.3.2007 20:33:

dobrý den paní Martino, v případě zájmu o konzultaci stran abdominoplastiky mě kontaktujte na tel. 723021615. Ev můžete poslat Vaše foto na e-mail info@kurial.cz S pozdravem MUDr.Pavel kurial

odpověd

Petra
22.3.2007 9:36:

Dorbý den, chci podstoupit abdominoplastiku, případně liposukci břicha. Mám sníženou funkci štítné žlázy, užívám euthyrox 75. Bude třeba před operací vyšetření endokrinologa? Děkuji za odpovědi

odpověd

Petra
22.3.2007 9:32:

Dobrý den, mám BMI 29 a chci podstoupit abdominoplastiku. Zhubla jsem se, ale dál se mi váha zastavila i při dodržování dietního režimu. Je nějaké zvýšené riziko komplikací při této nadváze? Děkuji za všechny reakce

odpověd

Klinika plastické chirurgie Emotions
22.3.2007 8:27:

Dobrý den,na naší klinice v Karlových Varech můžete tento zákrok podstoupit za 35400,-Kč vč. hospitalizace,anestezie a prádla.

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
21.3.2007 23:41:

Abdominoplastiku případně i její kombinaci s liposukcí lze provést opakovaně. Cena kompletní abdominoplastiky včetně narkozy je u nás v Ostravě 25.000 Kč, 2 dny hospitalizace 1 600 Kč a potřebujete ještě pár elast. kalhot. Více o zákroku na našich www.plastickachirurgie.com Zdravím Vás MUDr.Lucák,Ostrava

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
21.3.2007 17:54:

Dobrý den.Abdominoplastika se dá provésti i podruhé.Je to ovšem nutno posoudit při osobní konzultaci.V případě,že Vám bude vyhovat mé pracoviště v Brně,rád si s Vámi pohovořím podrobneji.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
21.3.2007 11:12:

Vážená Martino, druhá plastická úprava bříška samozžejmě možná je,ovšem v jakém rozsahu Vám dělí plastický chirurg při vstupní konzultaci a vyšetření stávajícího stavu. A rada na závěr: nekupujete spotřební zboží, ale chystáte se na lékařský zákrok, zde se nevybírá podle ceny!!!!!!

Operace pravděpodobně možná je, ale bez vyšetření Vám neumím přesně poradit. V 1. kolínském sanatoriu operujeme bez bez omezení celé léto. A malá rada - nevybírejte podle ceny, ale podle kvality.Zdraví Dr Svoboda

< Předchozí:abdominoplastika
štítná žláza a abd.:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova