Abdominoplastika
Bibijána zaslal(a) v 2.5.2007 21:57:
Dobrý den. Chtěla bych podstoupit abdominoplastiku břicha. Před pár lety jsem podstoupila gynekologickou operaci. Histeroktomii dělohy. Na břiše mám od pupku nepěknou jizvu, která končí těsně nad stydkou kostí. Lze celou tuto jizvu při abdominoplastice odstranit? Kolem této jizvy mi visí kůže jako nařasené záclony. Po redukci váhy vypadá moje břicho dost strašně.Mám z toho deprese.
Partner stránky
MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
7.5.2007 10:52:
Vážená paní Bibijáno, před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
3.5.2007 10:30:
Dobry den, pravdepodobne by spolecne a sbdominoplastikou doslo i k odstraneni jizvy. S jistotou Vam to ale muzeme potvrdit az pri osobni konzultaci. PEM
odpověd
2.5.2007 22:47:
Dobrý den, píšete,že jste po redukci váhy a kůže se na břiše řasí.Pokud bude dostatečně v nadbytku,lze při abdominoplastice odstranit jizva i vámi popisované záclonky. K probrání možnosti řešení je však nutné vyšetření a konzultace Vašeho problému. Obraťe se prosím na plastického chirurga. Zdraví dr. šulcová 605988676
odpověd
2.5.2007 22:11:
Dobrý den, nebuďte smutná a ukažte své břicho plastickému chirurgovi. Možná budete příjemně překvapena, jak rychle se dá deprese zvládnout. Srdečně zdravím.
odpověd
2.5.2007 22:03:
pokud je celá stěna břišní dostatečně volná, jistě lze odstranit i celou jizvu, máte-li vážný zájem, objednejte se prosím na konzulztaci na mou ambulanci- tel 222211206, GHC, Krakovská 8, Praha 1, hezký večer doc Dušková