abdominoplastika
Eliška zaslal(a) v 5.5.2007 1:42:
Dobrý den.Je mi 39let.Po prvním porodu před 17lety jsem hodně přibrala a mám strie i nad pupíkem,zůstalo mi i převislé břicho.Jsem 168cm vysoká a vážím 82kg.Před rokem jsem porodila císařským řezem.Je možné provést abdominoplastiku už nyní,nebo doporučujete ještě snížení hmotnosti.Děkuji za odpověď.
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

_1229425648.jpg&x=45&y=40)

odpověd
9.5.2007 14:49:
Dobrý den, pokud máte zájem o konzultaci s Doc. Duškovou, tel. 222 211 206-208.Cena je 300,- kč. Za GHC kliniku Věra Šobrová.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
8.5.2007 10:53:
teoreticky je operace možná i nyní, máte-li však zájem na lepším výsledku a co možná snížení rizika, doporučuji redukci alespoň 10 kg, hezký den doc Dušková
odpověd
7.5.2007 12:01:
Vážená paní Eliško, před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal
odpověd
5.5.2007 20:09:
Dobrý den, abdominoplastiku lze v podstatě provést kdykoliv. Avšak jakákoliv redukce před operací je jen dobrá pro snížení komplikací a lepší kosmetický výsledek. dr. Paděra
odpověd
Eliška
6.5.2007 0:30:
Dobrý den,děkuji za Vaši odpověď.Pokusím se do podzimu svou váhu snížit a poté se opět s Vámi spojím.Nashledanou
odpověd
5.5.2007 10:11:
Dobry den. Operaci odlozte az po zredukovani vasi hmotnosti, aby byla rizika co nejmensi. PEM
odpověd
5.5.2007 8:46:
Dobrý den, děkuji za dotaz. Každý kilogram navíc zvyšuje riziko komplikací. Jinak i přes Vámi udané hodnoty výkon provést lze. Souhlasím s kolegyní-výkon posunout na podzim a do té doby, i pod odborným dohledem, snižovat váhu. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61, SANUS
odpověd
5.5.2007 6:32:
Dobrá den.K Vašemu dotazu - BMI je poměrně vysoké, bylo by velmi vhodné váhu ještě zredukovat a na podzim abdominoplastika bude vhodnější. Moje odpověď je ale pouze informativní, protože vždy je nutné u každé klientky provést vyšetření a osobní konzultaci. S přáním pěkného dne dr. šulcová