abdominoplastika-odstranění většího množství kůže
isabel zaslal(a) v 30.3.2008 22:08:
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli je možné vzit vice kůže nadpupkem než bývá u vetšiny operací zvykem , a to kousek výš nad pupkem???vždyt přece v tehotenství se kuže taky umí tolik natahnout ..moje otazka tedy zní jestli je to vubec možné udělat.děkuji-ps:byla bych ochotná chodit třeba mesic v předklonu,jen kvuli tomu aby mi vzali více než je norma-mam tam totiž strie .
Partner stránky
MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
31.3.2008 22:01:
Dobrý den, příliš velkou redukcí kůže a jejím sešitím pod napětím se riskuje rozestup rány s následným dlouhodobým hojením a nevyhovujícím kosmetickým výsledkem. Kožní resekce tedy musí být vždy "tak akorát". Srdečně zdravím.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
31.3.2008 9:00:
Dobrý den, provádíme odstranění takového množství kůže, které v dané situaci lze. Tedy i ev nad pupek. Ale to záleží na nadbytku kůže a její posunlivosti a je to patrno až při vlastní operaci. V těhotenství se kůže ale natahuje velmi pomalu a postupně povoluje několik měsíců. Pokud by trvala operace stejnou dobu jako těhotenství odstranilo by se postupným tahem opravdu velké množství kůže. dr. Paděra
Nahlásit nevhodný příspěvek