abdomioplastika
Katka zaslal(a) v 29.5.2007 18:35:
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli i já se svojí váhou mám šanci na operaci.Vážím 92kg,měřím 163cm.Mám po 3 dětech hrozně převislé břicho a rozestup břišních svalů.Vadí mi to při sportu.Po posledním díťěti jsem zhubla 14kg a nějak to nejde dál.Je mě 39 let a 2 roky po porodu.Mám astma a beru kortikoidy a slabou cukrovku 6,7.Děkuji za odpověď
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Lucka
30.5.2007 23:37:
Dobrý den,uvažuji o operaci břicha.Mám ale ještě asi za rok jít na histeroktomii,chtěla jsem se zeptat kterou operaci mám dříve zvolit.Děkuji za odpověď
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
30.5.2007 17:11:
Dobrý den, jste značně riziková pacientka. Mám na mysli jednak rizika zdravotní plynoucí ze základních onemocnění, tak rizika kosmetická. U obézních pacientů nebývají kosmetické výsledky zcela uspokojivé. Navíc může při dalším poklesu hmotnosti po operaci opět docházet k převisu břicha. Doporučoval bych Vám výraznější redukci hmotnosti, po které lze očekávat i úpravu diabetu. Srdečně zdravím.
odpověd
29.5.2007 19:12:
Dobrý den Kateřino. Ve Vašem přípedě jsou vysoká rizika komplikací, ale pokud budou Vaše cukrovka a astma kompenzovány a budete z intreního hlediska schopna celkové anestezie, pak můžete s dodržením preventivních opatření operaci podstoupit. Před operací bychom Vám ale přesto doporučili kontaktovat dietologa a zredukovat Vaši hmotnost. PEM