Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - abdomioplastika - Abdominoplastika (Operace břicha)

abdomioplastika

Bára zaslal(a) v 14.6.2007 10:29:   

Dobrý den všem.Každý den,ale opravdu každý den čtu vaše diskuze,vaše příběhy.Je mi 34 let,mám 16 let.dceru a úžasného manžela.Do jiného stavu jsem přišla v 17let.Moje dcera vážila 4.20 a měla 51cm.To by až tak nevadilo,jediné co mně trápí,tak je mé bříško.Mám pocit,že první jde bříško,pak já.Mé bříško je jak klokaní kapsa.Rozhodla jsem se ,že pujdu na abdomioplast.,ale kam?? jsem zmatená,jak si mám vybrat když je vás tolik? podle čeho poznám,která klinika je nej.?? chtěla bych si domluvit konzultaci,ale s kym??? moje výška je 168 a 65kg.Musím ještě zhubnout,než pujdu na zákrok? mám pearcing v pupíku,musím si nechat zarůst dírku po naušnici? jsem ze ZL.Je opravdu těžké si vybrat.Prosíííím poradte.Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
17.6.2007 22:33:

Dobrý den.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
14.6.2007 13:23:

Vážená paní Báro,na klinice GHC Vám můžeme zaručit profesionální péči a dlouholeté zkušenosti plastického chirurga.Objednejte se na konzultaci,kde se dozvíte podrobné informace. Pro objednání volejte 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.

odpověd

MUDr. Svatopluk Svoboda MUDr. Svatopluk Svoboda
14.6.2007 11:23:

Chápu vaši složitou situaci při výběru - sám bych nevěděl, koho si vybrat. Prostě to musíte zkusit. Přeji vám šťastnou ruku. Zdraví Dr Svoboda

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
14.6.2007 11:09:

Dobrý den. Kdo je kde nejlepsí Vám nikdo nepoví. Zkuste navštívit více klinik a uvidíte. Redukce hmotnosti při vaší výšce nutná není. PEM

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
14.6.2007 10:37:

Dobrý den, která klinika je nejlepší nevím, ale co vím zcela jistě je, že další redukce hmotnosti není nutná (tedy pokud nechcete) a to že s dírkou po piercingu nemusíte dělat nic. Pokud máte skutečně větší převis, tak o ní při abdominoplastice přijdete. Srdečně zdravím.

< Předchozí:problém?
abdominoplastika:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova