Boule po císařském řezu
Yvona zaslal(a) v 21.10.2007 19:20:
Dobrý den,jsem 4 měsíce po císařském řezu, kdy mi byl odebrán pravý vejcovod a vaječník.Steh mi v nemocnici nechali (silonový), protože nešel vyndat.Řez mám vedený vertikálně a v levé dolní části břicha mi vystupuje boule. Je mi příjemné, když si břicho stáhnu např.mikinou, ale bez ní mám v těch místech nepříjemné pocity. Na břicho jsem moc necvičila, mám bolesti v místech,kde byl vaječník. Může to být kýla nebo ještě něco jiného??Děkuji za odpověď.
Partner stránky
MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
23.10.2007 16:45:
Nechte se vyšetřit na některé z klinik plastické chirurgie ev. chirurgie, aby stav břicha řádně vyšetřili a ev. komplikace po zdravotním výkonu odstranili. Vše by mělo výt v režii zdravotní pojišťovny. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
22.10.2007 14:52:
Dobrý de. Obraťte se na Dr. Therese Eidovou na tel. 602219197. Vyšetří Vás a pokud bude potřeba, provede i ultrazvukové vyšetření. Hezký den, PEM
odpověd
22.10.2007 2:09:
Milá Yvono,kontaktujte svého lékaře a nechte se vyšetřit-Bez vyšetření je rada těžká.Zdraví dr vraspírová
odpověd
21.10.2007 20:24:
Dobr den, může se jednat o kýlu, navštivte co nejdříve lékaře, který operaci prováděl, bohužel, tento problém po internetu nevyřešíme.
odpověd
21.10.2007 19:42:
Dobrý den. Skutečně se může jednat i o kýlu. Bez vyšetření Vám nikdo z nás bohužel neporadí. Nashledanou, dr.Remeš