Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Břicho po porodu - Abdominoplastika (Operace břicha)

Břicho po porodu

Stranpa zaslal(a) v 4.4.2008 21:50:   

Jsem 9měs po druhém porodu(na třetí dítko se nechystám)Při každém těhotenství jsem přibrala více jak 20kg,při prvním dokonce 25kg,ale měla jsem obrosvké břicho-syn měl 4,5kg..Bohužel od té doby moje břicho vypadá šíleně,žádné strie,nic takového,jen velké množství svraštělé kůže,kolem pupku hvězdici..a nyní po druhém porodu vše završuje visící podbřišek..Ještě 4kg a budu na své původní váze 65kg/174cm,ale to už bude úplná tragedie,protože kůže na mě bude do slova viset..Mám z toho docela trauma a psych.se necítím nejépe.Denně poctivě cvičím,ale výsledek žádný.Chtěla bych se optat na Váš názor,zda je tady plastika na místě,za jak dlouho po porodu bych ji případně mohla absolvovat..jaká je následná rekonvalescence..a na závěr jaká je cena zákroku.Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
8.4.2008 20:24:

Zatim Vám nikdo nedoporučil nosit kompresivní bandáž na břicho, která se po porodeech doporučuje. Břicho se zpevní, tlakem bandáže přilne k tělu a tím se tolik neprověšuje, břicho ani tolik nebolí. Můžete si dále hubnout. Kůži si pod elastickým materiálem rovnoměřně rozprostřete. Na plastiku je zatím čas až se tělo po porodu úplně srovná, minimálně rok po porodu a samozřejmě po zastavení kojení. Zkuste návlek - kontakt na výrobce 267910505. Stejný návlek se pak používá po plastikách břicha. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,Vážená paní,nejprve by byla nutná konzultace s lékařem,pokud máte zájem,objednejte se na tel.č.475212047 nebo 775122031.Rádi Vás na naší klinice uvítáme. S pozdravem, Simona Skálová,asistentka.

Dobrý den, pokud již nekojíte tak by operace byla možná. Můžete se objednat na konzultaci,při které posoudím nález a vysvětlím Vám všechny podrobnosti zákroku. Cena se pohybuje podle rozsahu výkonu od 26 OOO - 33 OOO kč. S pozdravem MUDr. Hubert Topinka lékařský dům Praha 7,www.kosmeticka-chirurgie.cz

Abdominoplastikaje pro Vás vhodné řešení.Ustalte si váhu a menstruační cyklus.Cena zákroku u nás je 28-30000-Celková anesteze a 2 dni hospitalizace.Počítejte s tělesným šetřením 14dní až 1měsíc.

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
5.4.2008 9:52:

Dobrý den, zdá se, že jste ideální kandidátka na abdominoplastiku. Operace není vhodná v době, kdy kojíte. Její cena na našem pracovišti je 27 000,- Kč, což zahrnuje operaci, celkovou anestezii a dvoudenní hospitalizaci. Srdečně zdravím.

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
5.4.2008 8:00:

Dobrý den.Ve Vašem případě je abdominoplastika jediným řešením.Doporučuji počkat asi 6 měsíců po ukončení kojení.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

< Předchozí:operace břicha
Pupík:Další >

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova