Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - bříšní svaly - Abdominoplastika (Operace břicha)

bříšní svaly

Denisa zaslal(a) v 17.2.2007 16:14:   

dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli poznám že mám povolené bříšní svaly.Chodím cvičit a je to ohodně lepší než jsem začla,ale pořád se mě rýsuje vystouplé bříško i když je menší.Kdybych je měla povolené pomůže mě to cvičení se toho bříška zbavit úplně nebo budu muset podstoupit operaci?Kůže je povolená jen minimálně.A řekne my i jiný lékař že mám povolené bříšní svaly nebo musím navštívit navštívyt chirurga.Děkuji za odpovědi

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Janka Točíková MUDr. Janka Točíková
19.2.2007 14:45:

Paní Deniso,zkuste si pevnost břiní stěny vyšetřit sama.V poloze ve stoje zkuste břicho zatáhnout,a když se zvedáte z lehu do sedu nahmatáte možná rozestup přímých břišních svalů-diastazu.Na našem pracovišti součástí abdominoplastiky je fascioplastika,kdy přibližujeme rozestouplé přímé břišní svaly a tím dosáhneme plochého břicha.TOC

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
18.2.2007 15:47:

Plastická operace břicha odstraňuje nadbytečnou kůži břicha ev. tuk, neřeší ochablé břišní svaly. Pro zhodnocení vhodnosti operace je nutná konzultace plastických chirurgem. dr. Paděra

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
17.2.2007 17:51:

Dobrý den. Nejjednodušší bude konsultace chirurgem. Máte-li blízko do Hr.Králové, rád Vás potkám v SANUSu. Nashledanou, MUDr. Robert Remeš, 775 29 61 61

< Předchozí:tuk na břiše
abdominoplastika:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 52.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova