cena
Blanka zaslal(a) v 22.5.2008 21:45:
Dobrý večer, po doporučení tohoto zákroku místo liposukce, bych se chtěla zeptat, kolik stojí tahle operace břicha, po 2 dětech vytahané a popraskané kůže striemi, od pupíku dolů, jak je dlouhý pobyt na klinice a omezení aktivit po zákriku? Přeji krásný den a mnohokrát děkuji!
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Marketka
7.10.2008 21:14:
evulko zaslat foto klidně můžu pošli mail
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
evulka
8.10.2008 11:01:
ahoj Markétko,moc ti děkuji za odpověď - foto mužeš poslat na muj e-mail edmagm@gmail.com - budu se moc těšit ahoj Evča
odpověd
25.5.2008 23:48:
Dobrý den, na našempracovišti zaplatíte za abdominoplastiku včetně narkozy 3 denního pobytu, elastickéh prádla 23.000,-Kč. Doporučuji 14 dní klidový režim po operaci, lehké cvičení možno začít za 3-4 týdny, plnou zátěž možno začít za 6 týdnů. S pozdravem Dr.Kurial.
odpověd
24.5.2008 23:25:
Dobrý den,u mě operace stojí 25tisíc,hospitalizace obvykle 2 dny.Omezení aktivit dle hojení a druhu aktivit.S pozdravem dr.Průchová
odpověd
23.5.2008 10:36:
Dobře vám odpovědět bez vašeho vyšetření neumím, ale pobyt u nás cca 2 dny, omezení aktivit několik týdnů
Zdraví
Dr Svoboda
odpověd
Markéta
23.5.2008 9:24:
Ahojky ,co lékař to jiná cena,jinak dlouhý pobyt na klinice.Já jsem po abdo 5 týdnů,byla jsem operována v Českých Budějovicích u Mudr.Kuriala 3 denní hospitalizace,operace a stahoací prádlo celkem mne to vyšlo na 19700,výborná péče,skvostná práce plastiků....a co se týče omezení po zákroku já mám povolenou plnou zátěž po 8 týdnech po operaci,ale jinak plně funguji od 10 dne ,mám dvě malé děti,tak jsem musela...hezký den Markéta
odpověd
evulka
4.10.2008 19:08:
ahoj Markétko,chtěla bych tě poprosít o fotky po operaci.Viděla jsem už hodně - odrazuje mě ta dlouhá jizva .Myslíš že by si mi mohla fotky poslat?Byla bych ti moc vděčná,hledám opravu dobrého chirurga.Předem ti děkuji za odpověď Evča
odpověd
Dana
1.6.2008 10:27:
Dobrý den Markéto,byl by z vaší strany zájem o pokec a zákroku,který bych i já chtěla postoupit?Dana/danabene@seznam.cz/