dotaz
Lucie zaslal(a) v 28.5.2007 13:38:
Dobrý den,mám na Vás dotaz.Jsem po třech dětech a tak moje bříško už není co bývalo.Je pravda,že nejsem tlustá,ale když si sednu tak se mi udělá špek přez kalhoty.Pokud stojím tak tam nic nemám.A tím se ptám.Jsou nějaká kriteria kdy se dá operovat břicho a jaký rozsah operace by mne asi tak čekal?Snažím se cvičit,ale vím že stím dolejšek už nic asi neudělám.Kůže je dost vytáhlá.Pořád se rozhoduji,jestli jít nejdřív na injekční lipolizu(a jestli by mi to vůbec pomohlo)a nebo rovnou na operaci břicha.Prosím poradte,děkuji Lucie
Partner stránky
MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
29.5.2007 8:14:
Dobrý den.Bez konzultace není možné zaujmout zodpovědné stanovisko.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
28.5.2007 16:12:
Vážená Lucie,rozhodnutí o tom jaký zákrok bude pro Vaše bříško ten nejvhodnější doporučujeme ponechat na plastickém chirurgovi, samozřejmě i s takto evidentně malým nadbytkem kůže lze něco dělat. Vyberte si zařízení a lékaře a objednejte se na vstupní konzultaci, dozvíte se již cílené informace ohledně Vašeho problému. Pokud si vyberete naší kliniku, budeme se Vám rádi věnovat.
odpověd
28.5.2007 15:22:
Vážená paní Lucie, před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal
odpověd
28.5.2007 14:52:
Dobrý den, bohužel tímto způsobem nemohu rozhodnout, zda je pro Vás výhodnější abdominoplastika, miniabdominoplastika, lipolýza či liposukce, případně jejich kombinace. Každopádně Vám všechny tyto léčebné modality můžeme v našem zařízení nabídnout. Srdečně zdravím.
odpověd
28.5.2007 14:41:
Rád Vám poradím. Musím Vás ale vyšetřit a tak máte-li vážný zájem, objednejte se na konzultaci.Zdraví Dr Svoboda
odpověd
28.5.2007 14:29:
Dobrý den Lucie. Pravděpodobně by se ve Vašem případě jednalo o moniabdominoplastikua, ale s jistotou to můžeme říci až po osobní konzultaci. PEM