Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Fyzická zátěž po abdominoplastice a liposukci - Abdominoplastika (Operace břicha)

Fyzická zátěž po abdominoplastice a liposukci

Gábina zaslal(a) v 6.6.2008 17:35:   

Zajímalo by mě jak dlouho po abdominoplastice spojené s liposukcí je možná větší fyzická zátěž.ZA jak dlouho je možné jezdit ns motorce - jsko řidič.Taky by mě zajímalo jakou dietu je vhodné dodržovat po plastice. Trpím zácpou a při vyptazdňování mám potíže. Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Gábina
18.6.2008 12:34:

Jsem 4 týdny po abdominoplastice je vhodné mazat jizvu v podbříšku masí nebo krémem a jemně masýrovat? Pokud ano jaký prostředek je nejvhodnější ? Děkuji

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Petr Hýža MUDr. Petr Hýža
9.6.2008 13:39:

Milá Gábino, délka rekonvalescence je po abdominoplastice individuální. Je vhodné fyzické šetření a může trvat i 6-8 týdnů než budete schopna se vrátit ke všem aktivitám. Srdečně zdravím. Dr. Hýža

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:opalování-jizva
Braní hormónů:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova