Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Jizva - Abdominoplastika (Operace břicha)

Jizva

Katka zaslal(a) v 21.2.2008 22:52:   

Dobrý večer!Jsem 3,5měsíce po abdominoplastice. Jizva vypadá celkem dobře a je světlá. Od středu v délce asi 12cm je jizva trochu rozjetá. To mi tak nevadí, ale v této části to mám pod jizvou pořád takové tvrdé i v okolí. Když tak chytnu kůži kolem jizvy, tak v šířce asi 3cm. Je to ještě normální a upraví se to? A ještě dotaz, když jsem to ukazovala doktorovi,tak řekl, že časem se to vstřebe. K mému údivu mi nedoporučoval provádět tlakové masáže, jen lehce kroužit jizvou. Tak teď nevím, zda dělat pořád tlakovou masáž nebo ne.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
22.2.2008 13:29:

Dobrý den. Také bych radil vyčkat. Úprava prosaků trvá i déle než půl roku. A masáže bych přidal. Nashledanou, dr. Remeš

Nahlásit nevhodný příspěvek

abdominoplastika:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova