Kde jste byly (či byli) spokojeny (i)?
andy zaslal(a) v 30.9.2008 21:38:
Dobrý den,jsem rozhodnutá jít na abdominoplastiku v Karlových Varech či v Plzni? Můžete mi napsat, kde jste byly spokojené, doporučit či napsat "kam raději nechodit a proč?". Díky moc, budu ráda za jakékoliv postřehy či Vaše zkušenosti. Díky za Vaše odpovědi. Nerozhodná Andy
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Jana
8.10.2008 5:11:
Já mám dobrou zkušenost s platickou chyrurgií v Praze na Vinohradech. Byla jsem tam před dvěma lety a operoval ně MUDr. Roman Kufa. Když by jste viděla moje břicho před operací, nebyl to po dvojčatech zrovna pěkný pohled. Je to prostě kouzelník, sice mám na břiče nepatrně vidět jizvu, ale ta se v těch velkých striích už strátí. Spíš bych vybírala lékaře ne kliniku.
Nahlásit nevhodný příspěvek