Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - masaze po abdominoplastice - Abdominoplastika (Operace břicha)

masaze po abdominoplastice

vsych zaslal(a) v 17.7.2008 9:52:

Dobry den, jsem 3 mesice po operaci pup.kyly a brisni steny,nyni jsem prestala nosit elasticke pradlo a kuze nad i pod pupikem je necitliva, ale hodne take na leve strane nad velkou jizvou. Mam jit nyni na kontrolu, ale muj lekar bohuzel nastoupil dovolenou, proto jsem Vas chtela touto cestou poprosit, zda jsou vhodne nejake masaze na kuzi pro zlepseni citlivosti. Dekuji mnohokrat za odpovedi.
Vaše odpověd

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
17.7.2008 9:57:

Dobrý den. Bohužel, změny citlivosti se po tak rozsáhlé operaci někdy objevují a ne vždy se citlivost vrátí úplně. Masáže Vašemu stavu jistě prospějí, ale nelze očkávat, že ho zcela vyřeší. Péči bych doplnil ještě užíváním preparátu Milgamma. Počítejte, že situace se bude měnit ještě měsíce. NAshledanou, dr. Remeš

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:abdominoplastika
posun pupíku a následná jizva:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 52.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova