miniabdo
sylva zaslal(a) v 1.5.2008 23:44:
dobry den,jsem 22 dnů po miniabdo,sešití svalů a lipoaugmentaci,chtěla jsem se zeptat,jestli je běžny otok pod jizvou,kde je ochlupení,je možny dostat po op kylu a jak ji poznám a čím je to způsobeno??Je normální jak kdyby tah a pnutí v jizvě a jejím okolí??Ják mám rozmasírovat místa,kde byly sešity svaly nerada bych si nějak ublížila?Jak dlouho je nutny nosit pás??jak je jizva sešita,když tam nejsou stehy??Jsem šileny plašan,omlouvám se za tolik otázek a děkuji za případnou odpověd,kdy můžu třeba na kolo nebo na brusle a kdy můžu zvedat syna,má 12kg
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
majka
9.5.2008 15:55:
ještě k tomu masírování můžeš masírovat třeba dvěma prsty přímo na jizvu jen tlakem(bříškama prstů) asi 10vteřin a pustit a takle po celé délce jizvy a v místech kde je to zatvrdlé a mazat sádlem tah si myslím že je normální já chodím tak trochu ohnutá ale to se za čas spraví až si tělo zvykne
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
majka
9.5.2008 15:50:
jsem po mini 15dní a mám taky ročního syna a doktor řekl že už můžu snažím se břicho i tak moc nenamáhat a spíš ho poponášet a nebo si beru pás abych to měla co nejvíce podpořený ale jinak už dělám skoro vše kromě těších prací a když malí spí jdu se natáhnout a masírovat tak se nemusíte bát myslím že už klidně můžete svou ratolest chovat
odpověd
sylva
9.5.2008 23:13:
děkuji moc za info,ale mě se jedná o rozmasírovaní zešitych svalu,tlakovou masaž na jizvě provádím,vy už jste bez pásu,já jsem dnes měsic po op a pás mám ještě,měla jsem dost velky rozestup svalu,nad pupkem 6 cm a pak od pupku dolu to je taky sešity,tak proto jsem chtěla znát názor i jineho dr,vzhledem k tomu,že mě bolí i v místech,kde je to pro kylu typicky,tak mě zajímalo jak s malym,ale hold asi jsem položila naráz spoustu otázek,moc děkuji za vaši odpoved a přeji brzké uzdravení a spokojenost s novym bříškem
odpověd
jade
7.5.2008 19:49:
Milá paní, když si přečtete svůj dotaz, zjistíte, že se ptáte na DESET věcí. Opravdu si myslíte, že lékaři se budou namáhat vám odpovědět? Dotaz má být stručný a jasný. O vašich problémech si běžte pohovořit se svým operatérem.
odpověd
sylva
7.5.2008 21:06:
je to má první plasticka operace,jsem ze všeho dost zaskočena a nerada bych něco pokazila,za to,že chci slyšet nazor i jineho lekaře se omlouvat nebudu,jak jste si všimla,tak ani nikdo nereagoval,tak se omlouvám,ze jsem chtěla znát názor
odpověd
harobed
8.7.2008 20:47:
sylvo, nejsem sice zkušená ani po operaci, ale lidi jsou někdy protivný. Přeci když zajdeš za doktorem, který operaci dělat, tak ti rozhodně poradí a líp než tihle rýpavci. páčko