Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - miniadbomin... - Abdominoplastika (Operace břicha)

miniadbomin...

zaslal(a) v 10.3.2008 9:32:   

chtěla bych poprosit o přibližné ceny tohoto zákroku, mám hodně povolenou kůži po dvojčatech a ani cvičení nijak nepomáhá, když stojím, tak je to celkem dobré, ale v překlonu mi jde kůže k zemi :-(, prosím četla jsem o harmonickém skalpelu, to už je na všech klinikách běžný nástroj?děkuji za odpověď všem,marie

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
10.3.2008 21:54:

Dobrý den, tato operace stojí na našem pracovišti 16 000,- Kč. Nevím, jestli je harmonický skalpel běžný nástroj na všech klinikách, ale my ho máme. Srdečně zdravím.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Janka Točíková MUDr. Janka Točíková
10.3.2008 11:43:

Již Vás někdo vyšetřil?Proč zrovna miniabdominoplastiku?Po porodu dvojčat budete mit zřejmě i rozestup přímých břišních svalů.Přijdte na konzultaci a potom více.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Abdominoplastika,modelace prsů
Abdominoplastika:Další >

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova