Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - můj věk - Abdominoplastika (Operace břicha)

můj věk

Ludmila zaslal(a) v 6.3.2007 17:15:   

Jaký máte názor na to,že ve věku 61 let se chci zbavit této zátěže? Vážím 90kg.Je to problém?

Vaše odpověd

odpověd

prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
9.3.2007 14:02:

Není. Zdravím

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
7.3.2007 18:38:

Vážená paní Ludmilo.Věk určitě není rozhodující, naopak máte můj obdiv a naprosto Vám doporučuji Váš problém řešit, pokud se najde vhodný způsob.Rozhodující není věk ,ale Váš zdravotní stav a schopnost podstoupit zákrok v celkové anestezii a v případě plastiky břicha stupeň rozsahu plicních funkcí. Toto vyšetření je vždy nutné provést při BMI nad 35 (poměr výšky a váhy).Držím palce. Pokud nějaký výkon absolvujete, určitě se pozitivně změní kvalita Vašeho života. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

odpověd

Ludmila
7.3.2007 6:41:

Prosím konkrétněji o jaká případná zdrav. rizika jde,čeho se lze obávat? Děkuji.

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
6.3.2007 21:58:

Dobrý večer.Je potřeba posoudit Váš celkový zdravotní stav.Proto v případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
6.3.2007 19:13:

Asi spíše záleží na celkovém zdravotním stavu, ale samozřejmě bez osobní návštěvy a Vašeho vyšetření nelze říci. dr. Paděra

zdravotní riziko operace je samozřejmě vyšší jak pro věkovou kategorii tak pro vyšší váhu, ale pokud si najdete zdravotní zařízení, které poskytuje možnost delšího pobytu v nemocnici, a budete počítat s vyššími výdaji na preventivní opatření, tak proč ne. hezký večer doc Dušková

Dobry den pani Ludmilo. Pokud jste po zdravotni strance v poradku, pak neni duvod, proc byste nemohla operaci podstoupit. Prijdte se ukazat na konzultaci. Hezky den.

< Předchozí:Abdominoplastika ci liposukce?
můj věk:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova