Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Operace břicha - Abdominoplastika (Operace břicha)

Operace břicha

Nika zaslal(a) v 10.6.2007 15:53:   

Dobrý den. Ctěla jsem se zeptat jestli mohu podstoupit operaci břicha když mám chronický únavový syndrom. Jsem po dvou císařích jizvu mám od pupíku směrem dolu. Mám převislé břicho a cvičením se nic nezměnilo.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Tomáš Doležal MUDr. Tomáš Doležal
11.6.2007 11:28:

Vážená paní Niko, před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
11.6.2007 10:44:

Dobrý den. Pokud Vás internista shledá schopnou výkonu v celkové anestezii, pak ano. PEM

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
11.6.2007 5:57:

Pojem únavový syndrom je termín, který vyjadřuje jinak nevysvětlitelnou únavu. Zda lze operovat jakýkoliv výkon by měl především vyšetřit praktický, nebo lékař internista a zjistit jak dalece byste eventuelně mohla negativně po operaci reagovat. Z chir hlediska lze operovat, je to technický záležitost. Otázka je jak na to budete reagovat. Ale když jste přežila dva Císařské řezy pak pravděpodobně tuto operaci unesete také. Ale jak budete reagovat potom Vám přece jen nikdo předem neřekne. Zdraví dr. Tomášek 607990077

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
10.6.2007 20:32:

Dobrý den.Všechny aspekty Vašeho stavu je nutno zhodnotit individuálně.Konzultace je proto nezbytně nutná.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás na této konzultaci uvítám.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

< Předchozí:abdominoplastika
problém?:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 52.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova